רכישות בחו"ל מציאה!!!! איך לבדוק סטטוס משלוח של צ'יטה ללא צורך בקוד?

אופס שמתי לב שלא רואים...

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (1072).png
    ‏‏צילום מסך (1072).png
    KB 17.5 · צפיות: 24
וואי זה קרה גם לי!!
התכתבתי עם שירות הלקוחות של ציטה והם כתבו לי שהחבילה תגיע בימים הקרובים אין על מי לסמוךךך
ולגבי ההודעה השניה שלך על מסירת החבילה שנכשלה ציטה כתבו לי את זה
צפה בקובץ המצורף 2082829
תכתבי להם כעת
בצורה אסרטיבית
תפתחי פניה באתר ואחר כך יענו במייל
תכתבי לאן את רוצה שיביאו, ושאת מבקשת עידכון דרך המייל.

סורי על הבורות אפשר הסבר על פתיחת פניה?
נכנסתי לאתר ולא מציג לי אפשרות כזאת

הסתדרתי רשמתי להם נאום הכי קשוח ועצבני נראה איך יגיבו

התשובה שקיבלתי מצ'יטה
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון

התשובה שקיבלתי מצ'יטה
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון
תגיד להם שיפתחו עוד נקודת מסירה...
כל חנות בעיר יכולה להיות
במיוחד לאור המצב - כנראה החנויות אצליכם ריקות כי כולם כבר הזמינו

גם אני ממודיעין עילית קבלתי הודעה שהמשלוח שלי הגיע למודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין.
מה יהיה איתם???
משהו אולי מתכוון להגיע לשם שבוע הבא? יעשה לי חסד גדול שיאסוף לי את החבילה

וואו הזייה גם החבילה שלי הגיעה לשם גם שדרות דם המכבים 28 מודיעין לציטה שופס
הזמנתי בהזמנה אחת מאלי אקספרס 4 חולצות הגיע בחבילה אחת 3 ועכשיו שלח חולצה בודדת שהגיעה לשם מעצבןןןן אין לי רכב ואיך להגיע לשם יש מה לעשות??

וואו הזייה גם החבילה שלי הגיעה לשם גם שדרות דם המכבים 28 מודיעין לציטה שופס
הזמנתי בהזמנה אחת מאלי אקספרס 4 חולצות הגיע בחבילה אחת 3 ועכשיו שלח חולצה בודדת שהגיעה לשם מעצבןןןן אין לי רכב ואיך להגיע לשם יש מה לעשות??
הם פשוט גרועים!!
העיר שלנו גדולה מספיק בשביל שתהייה נקודת מסירה נורמלית
בבקשה, משהו מגיע לאיזור לאסוף בשבילי? חסד ענק!!

נכוןןןן
זה לא לעניין מגיע לנו נקודת מסירה מסודרת ולא התנהלות חאפרית
מקוה שזה לא יד הרבנים בעניין......
מי שמגיע לשם באמת ויאסוף על הדרך עוד כמה מצוות זה חסד גדוללל
הם פשוט גרועים!!
העיר שלנו גדולה מספיק בשביל שתהייה נקודת מסירה נורמלית
בבקשה, משהו מגיע לאיזור לאסוף בשבילי? חסד ענק!!
1761473210878.png

מקסימום אם לא תאספי יחזור לשולח תוכיחי ותקבלי החזר

אני מנסה להתחבר למעקב משלוחים באתר שלהם
ואני מזין את הקוד שנשלח בהודעה קולית במדויק
ובכל זאת הם כותבים שזה קוד שגוי
ניסיתי כמה פעמים ומאה אחוז שזה היה קוד נכון
מישהו יודע מה עושים?

אני מנסה להתחבר למעקב משלוחים באתר שלהם
ואני מזין את הקוד שנשלח בהודעה קולית במדויק
ובכל זאת הם כותבים שזה קוד שגוי
ניסיתי כמה פעמים ומאה אחוז שזה היה קוד נכון
מישהו יודע מה עושים?
ניסית לבקש קוד אימות כמה פעמים?

לפעמים כשמנסים יותר מפעם אחת הוא מתבלבל בגרסאות.
תחכה קצת, ותנסה שוב. (רק פעם אחת!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה