ONLY HAPPY
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
תכתבי להם כעתוואי זה קרה גם לי!!
התכתבתי עם שירות הלקוחות של ציטה והם כתבו לי שהחבילה תגיע בימים הקרובים אין על מי לסמוךךך
ולגבי ההודעה השניה שלך על מסירת החבילה שנכשלה ציטה כתבו לי את זה
צפה בקובץ המצורף 2082829
תגיד להם שיפתחו עוד נקודת מסירה...התשובה שקיבלתי מצ'יטה
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון
הם פשוט גרועים!!וואו הזייה גם החבילה שלי הגיעה לשם גם שדרות דם המכבים 28 מודיעין לציטה שופס
הזמנתי בהזמנה אחת מאלי אקספרס 4 חולצות הגיע בחבילה אחת 3 ועכשיו שלח חולצה בודדת שהגיעה לשם מעצבןןןן אין לי רכב ואיך להגיע לשם יש מה לעשות??
הם פשוט גרועים!!
העיר שלנו גדולה מספיק בשביל שתהייה נקודת מסירה נורמלית
בבקשה, משהו מגיע לאיזור לאסוף בשבילי? חסד ענק!!
ניסית לבקש קוד אימות כמה פעמים?אני מנסה להתחבר למעקב משלוחים באתר שלהם
ואני מזין את הקוד שנשלח בהודעה קולית במדויק
ובכל זאת הם כותבים שזה קוד שגוי
ניסיתי כמה פעמים ומאה אחוז שזה היה קוד נכון
מישהו יודע מה עושים?
כןניסית לבקש קוד אימות כמה פעמים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים