מציאון במייל- מוות למקומונים מודפסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1389641:
מאיפה??
אולי במקרה כת' בחתימה שלך המייל?? :p
אם זה היה כזה סודי לא היית שמה לעיני כולם.....:cool:

נואו.
זו כתובת לצורכי עבודה
גם הכתובת האישית שלי היא לא סודית. אבל זו התחושה שלי כשאני מקבלת מייל ממישהו שלא אני נתתי לו את הכתובת. ואין לי שום קשר אליו וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1389645:
נואו.
זו כתובת לצורכי עבודה
גם הכתובת האישית שלי היא לא סודית. אבל זו התחושה שלי כשאני מקבלת מייל ממישהו שלא אני נתתי לו את הכתובת. ואין לי שום קשר אליו וכו'.

תעברי כמה דקות על המייל האישי שלך,
ותגלי כמה כתובות יש לך שם,
כל מיני בקשות לתפילה או סתם מיילים אחרים שעוברים מאחד לשני ולשלישי ...
וכמובן שאף אחד לא מוחק את כל האבות והסבות של המייל הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1389645:
נואו.
זו כתובת לצורכי עבודה

נווווווווו
מה קרה??
אני מקבלת כל יום למייל פרסומות שונות
מוחקים והולכים הלאה... מה זה עולה כסף למחוק?
לא מתייחסים ושלום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1389675:
נווווווווו
מה קרה??
אני מקבלת כל יום למייל פרסומות שונות
מוחקים והולכים הלאה... מה זה עולה כסף למחוק?
לא מתייחסים ושלום....

אז אותי זה מעצבן. בסדר?

• הוסף לסימניות
זה דיון חשוב ומעניין, וזו דעתי.
קבלת מייל ללא רשות המקבל, גם אם זו הפעם הראשונה, זו חוצפה ממדרגה ראשונה.
המייל האישי שלנו, הוא לא פח זבל של אף אחד, בדיוק כמו שתיבת הדואר שלנו לא
סובלת את עומס הפליירים שכוחם פג מזמן.

מה זה הסרה מרשימת הפצה? אני צריך להכנס לקישור ולרשום את עצמי כדי שיואילו
להפסיק את החפירות נגדי??!! מי בכלל ביקש מכם להכניס אותי לרשימה?!

לסיכום, כל צורת פירסום או שנור שמגיעה אלינו דרך ממשקי המדיה הפרטית למיניה, לרבות
הטלפון בבית, הטלפון הנייד ואפילו התיבה מתחת לבית, מעיקה ובלתי רצוייה לרובינו הגדול!
אני אוחז שהיחשפות לפרסומת, לגיטימית רק אם היא מגיעה אלינו בלי להשיג את הגבול האישי
שלנו, כלומר על שלטים, בעיתונים או על לוחות המודעות וכ'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1389718:
לסיכום, כל צורת פירסום או שנור שמגיעה אלינו דרך ממשקי המדיה הפרטית למיניה, לרבות
הטלפון בבית, הטלפון הנייד ואפילו התיבה מתחת לבית, מעיקה ובלתי רצוייה לרובינו הגדול!
אני אוחז שהיחשפות לפרסומת, לגיטימית רק אם היא מגיעה אלינו בלי להשיג את הגבול האישי
שלנו, כלומר על שלטים, בעיתונים או על לוחות המודעות וכ'.

רובינו הגדול (הנשי לפחות...) מחכה דווקא לגליונות הפרסום
ממש לא מעוניינת לעמוד מול לוח המודעות ולרשום את כל המבצעים ,הסניפים וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1389727:
רובינו הגדול (הנשי לפחות...) מחכה דווקא לגליונות הפרסום
ממש לא מעוניינת לעמוד מול לוח המודעות ולרשום את כל המבצעים ,הסניפים וכו'...

כן נכון, החוברות המסודרות האלו, אבל לא הערמות של הפליירים, אמת?

• הוסף לסימניות
אין לכם מושג כמה כיף לי לקרוא את כל התגובות ואת הדעות השונות שלכם! זה נושא אישי ורגיש ומעניין לראות את הזויות השונות שעליו ניגשים אנשים.

• הוסף לסימניות
בקשר לקבלת מיילים, אני מבינה את מי שזה מעצבן אותו, וגם אני כך יש מייל לכל השטויות וכרטיסי מועדון וכו', אבל יש מייל שהוא של העבודה סטרילי ונקי, כל הודעה שעולה שם יודעים שהיא חשובה, והנה מישהי שהייתי איתה בקשרי עבודה שמה אותי ברשימה שלה ומה קורה היום? כל הידידים שלה מציפים לי את המייל בכל מיני הודעות שלא קשורות אלי ולא מעניינות אותי. למרות שפניתי אליה שתוריד אותי מהרשימה שלה, פה ושם עדיין מגיעים. אז שימו לב, כתובת מייל של אדם היא אישית, אין לכם רשות להעביר אותה ללא רשותו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CGCreative;1390719:
אין לכם מושג כמה כיף לי לקרוא את כל התגובות ואת הדעות השונות שלכם! זה נושא אישי ורגיש ומעניין לראות את הזויות השונות שעליו ניגשים אנשים.

ועוד יותר מעניין למה הדעות בנושא זה כל כך מעניינות אותך...
נשמע שהם הציתו את דמיונך ועשו לך חשק לעשות את זה ג"כ :rolleyes:
אז יאללה תנסי, למה לא? :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1390794:
ועוד יותר מעניין למה הדעות בנושא זה כל כך מעניינות אותך...
נשמע שהם הציתו את דמיונך ועשו לך חשק לעשות את זה ג"כ :rolleyes:
אז יאללה תנסי, למה לא? :confused:

hahaha!!:):p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1393069:
איך תקראי לזה?;)
יש לך כבר כיוון? מה יהיה שם חוץ מפרסומות?
אני המנויה הראשונה... :)

יהיה שם את האשכול הזה ....:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה