מציאותי????

• הוסף לסימניות
למה לא? אני קניתי לוח בפחות מ50$

• הוסף לסימניות
בהחלט מציאותי,
אבל לא לקנות בזיפי בשום פנים ואופן
אלא ישירות באלי אקספרס!!!
אחרת האחריות נופלת בין הכיסאות.
ויעוץ לקניות נבונות או לסכסוכים לקבלת החזר כשהפריט לא מוצלח, באישי.
לפני כמה זמן הם שלחו לי מייל וכתבו לי שעברתי את 300 הזמנות ואני קונה מתמידה...
אז יש לי ניסיון....

• הוסף לסימניות
אז למה ממליצים לקנות באריג'נט שזה יותר מכפול??

• הוסף לסימניות
מאיפה יש לכם אומץ לקנות דברים כאלה יקרים ורגישים מאתרים בחו"ל???

לפעמים זה באמת מגרה....

• הוסף לסימניות
זה לא WACOME, כנראה חברה לא משהו...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
אשמח מאוד לשמוע מבעלי ניסיון- על לוח באיכות סבירה וזול.
(היה לי לוח אינטוס 3, של וואקום שנהרס ללא תקנה, )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהsh;2435053:
זה לא WACOME, כנראה חברה לא משהו...

או שזה פשוט לא מותג, אה?
קניתי של HUION ואני מרוצה ממנו מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2436029:
או שזה פשוט לא מותג, אה?
קניתי של HUION ואני מרוצה ממנו מאד.

גם לי יש HUION דגם H610, לחץ עט 2048.
מרוצה מאוד מאוד וכבר יש לי אותו די הרבה זמן ואפילו בעיה אחת הוא לא עשה לי, מאוד נוח לשימוש, לא יקר בכלל, קניתי לי אפילו עט נוסף שיהיה לרזרבה (שלא אתקע פעם באמצע עבודה ללקוח, כמו שכבר קרה לי פעם שנפל לי העט די מגבוה ונשבר, והייתי ממש באמצע עבודה לחוצה אז פרוג המקסימים השאילו לי לבינתיים...)
מרים ליף - ממליצה לך בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה