- הוסף לסימניות
המספר לא טוב אשמח לקבל מספר מעודכןאתם רוצים ליום אחד או יותר?
אם יהיה ביקוש נעשה עוד אחד...
כרגע קיבלתי מספר פניות.... ממתין לראות אם יש עוד
המספר לא טוב אשמח לקבל מספר מעודכןאתם רוצים ליום אחד או יותר?
אם יהיה ביקוש נעשה עוד אחד...
כרגע קיבלתי מספר פניות.... ממתין לראות אם יש עוד
0527681147המספר לא טוב אשמח לקבל מספר מעודכן
מחפשת מישהו מאזור הצפון - צפת
להשכרת משקפי VR
מחפשת להשכיר בצפון אזור צפת
משהו מכיר??
מחפשת באזור צפת בצפון
האמת שאנחנו גרים בצפת...
חשבתי שבצפת פחות יילך אז שלחנו את זה לאלעד...
אולי אם נראה שיש ביקוש נקנה עוד אחד...
הרבה משחקים ללא אלימות / פריצות
מירוץ מכוניות / לונה פארק / טניס / הוקי אוויר / הליכה על קרש בגובה / טיול מדומה במקומות טבע (אינמציה) / ועוד (זה מה שקפץ לי עכשיו בזיכרון)
אין צורך בחיבור למכשיר נוסף... עובד באופן עצמאי...
הבנתי של@shyf יש באזור אלעד,מחפשת משקפות תלת מיימד באזור אלעד
באלעד:
052-7680905
במחיר 150 ש"ח ליום
איך יוצרת קשר ?הבנתי של@shyf יש באזור אלעד,
לי יש בבני ברק, (עם עוד שדרוג לקבוצה גדולה - אפשרות תוספת להקרנת המשחק על הקיר, כך שהקהל מסביב צופה במה שלובש המשפת חווה, ואפשרות לעוד סוג של תכנית חמודה מאד- יש משחק שמוקרן על הקיר, ואנחנו הששחקנים במשחק, כשאנחנו נרוץ הדמות במסך תרוץ, אנחנו נקפוץ הדמות תקפוץ ויש כל מיני מכשולים שצריך להתחמק מהם וכו' וכו' מצחיק משעשע ומהנה... תשאלו את מי שכבר לקח
p0556743731 בגימיילאיך יוצרת קשר ?
תודה
כבר לא רלוונטי לשבוע זה.הבנתי של@shyf יש באזור אלעד,
לי יש בבני ברק, (עם עוד שדרוג לקבוצה גדולה - אפשרות תוספת להקרנת המשחק על הקיר, כך שהקהל מסביב צופה במה שלובש המשפת חווה, ואפשרות לעוד סוג של תכנית חמודה מאד- יש משחק שמוקרן על הקיר, ואנחנו הששחקנים במשחק, כשאנחנו נרוץ הדמות במסך תרוץ, אנחנו נקפוץ הדמות תקפוץ ויש כל מיני מכשולים שצריך להתחמק מהם וכו' וכו' מצחיק משעשע ומהנה... תשאלו את מי שכבר לקח
הצלחת להכניס משחקים בחינם או ששילמת כ30$ למשחק?אתם מערבבים בין תוכנית של הרב גולדדסר לבית המשקפת.
כמו רבים...
הגיע הזמן לעשות סדר
המשקפיים הם כלי. כמו מסך מחשב. אין בהם כלום אם לא מכניסים בהן כלום.
והחומר החינמי הוא רק משחקים.
מי שרוצה לצפות בתוכנית -
סיור במשכן/אחוזת עולם/ שואה
צריך ללכת לתוכנית
לשלם עליה
ולקבל זוג משקפיים כדי לצפות בתוכנית עליה שילם
עם משקפי VR בבית אי אפשר להשתתף בתוכניות...
ובהזדמנות זו אפשר לשמור גם את המספר שלי: 0534135149 או SUBTEXT4Y בג'ימייל
זוג אחד
גירסה מתקדמת מאד
מוטען בהרבה משחקים חדשניים והולמים ועם חסימה מוחלטת לWIFI
אתם שילמתם כ30$ למשחקים הטובים??כששכרתי בפעם הראשונה עבור קבוצה גדולה, עברנו חוויה די דומה.
ולכן, היום כשהשקענו בעצמנו משקפות כאלו להשכרה [בעירנו לא ידוע לי על מישהו שהשכיר עד היום].
הדבר הראשון שהשקענו - והשקענו הרבה! - זה היה כתיבת מדריך ברור מאוד עם תמונות, כדי לחסוך את כל הסחבת הזאת עד שמבינים מה מו מי... גם לכוונון המשקפת, וגם למשחקים.
לגבי ה"משחקים המטופשים", אני לא יודע אילו משחקים התקינו אצלכם [צריך להתקין אחד אחד, ורוב המשחקים הטובים עולים כסף, כך שיכול להיות שהעדיפו אצלכם להשקיע פחות...], אבל המשחקים הפופולאריים הם ממש ממש טובים. לפחות בעיניי ובעיני כל מי שאנחנו ראינו.
העובדה היבשה היא, שהמשחקים האלו מטריפים היום את כל העולם, ולא בכדי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //