כמה זמן זה לוקח? הרבה ? רבע שעה? שעה?יש ברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקווה לייזר טאג במציאות מדומה.
עולה די יקר (נראה לי 90 ש"ח למשתתף) אבל מ מ ש כיף!!!
נראה לי היה 45 דק'כמה זמן זה לוקח? הרבה ? רבע שעה? שעה?
מחפשת להשכיר משקפות של מציאות מדומה- אלחוטיות ---
ללא חיבור למכשירים השונים ולמחשב עם תכנים נקיים התואמים לרוחנו.
אשמח לכל מידע.
| <info#360int.co.il> |
הבאנו פעם את התכנית והיה מדהים
כעת אני צריכה דוקא לשבוע הבא וומי שהבאנו אז תפוס
מישהי מכירה אולי מספרים נוספים של אנשים שמפעילים את התכנית הזו של מציאות מדומה בבית?
מי שרוצה את המשקפות של ביהמ"ק:
יש לי את של החתן שלו.
0548430975
מס' לא מחוברהמספר שלהם הוא 0723157531 קוראים להם "מקדש-VR" והם מביאים את זה עד הבית
אפשר אולי מספר של מי שמגיע לפרטיים עם משקפי מציאות מדומה? אנחנו ממש מחפשים.הבאנו פעם את התכנית והיה מדהים
כעת אני צריכה דוקא לשבוע הבא וומי שהבאנו אז תפוס
יעל כהן - 0795800107משקפות של בית המקדש - להשיג בירושלים 0527651228
משקפות תלת מימד - יש משפחה במודיעין עילית שמשכירה 0556795678 089744774
וכן עוד אחת בשם יעל כהן - את המספר שלה ניתן להשיג במרכז הבמה.
מקווה שעזרתי
www.mercaz-habama.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים