עזרה מציאת דירה להשכרה מיידית ברמת בית שמש ג'

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דחוף לחברה שלי דירה להשכרה 3/4 חדרים ברמת בית שמש ג' עד 4000 ש"ח לחודש.
עדיפות להשכרה מיידית ולטווח ארוך.

• הוסף לסימניות
ג'2 לא אטואלי. האזור שם עדיין לא ממש מפותח בשביל לגדל שם משפחה עם ילדים.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דחוף לחברה שלי דירה להשכרה 3/4 חדרים ברמת בית שמש ג' עד 4000 ש"ח לחודש.
דירה.JPG

• הוסף לסימניות
אם בדקתם במאגרי מידע ולא מצאתם, יש קו מידע פנימי בג' שהוקם נגד המתווכים, אולי מישהו מכיר את המספר

• הוסף לסימניות
בדקנו באתרים ושם לא נמצאה דירה רלוונטית . חלקם כבר הושכרו ופשוט לא הורידו אותם מהאתרים, חלקם היו עם רטיבויות וכו'. לכן חשבתי שאולי במסגרת זו מישהו ידע על דירה שטרם התפרסמה......
אודה אם יש למישהו את המספר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
ג'2 לא אטואלי. האזור שם עדיין לא ממש מפותח בשביל לגדל שם משפחה עם ילדים.
עכשיו מקבלות מאות משפחות עם ילדים מפתחות לכניסה לדירה ובחודשיים הקרובים צפויים להתאכלס עוד פרוייקטים,

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון ספציפי על דירה שם? או שאתם שואלים שאלה כללית?
אם יש לכם רעיון ספציפי אשאל אותה האם זה רלוונטי מבחינתה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון ספציפי על דירה שם? או שאתם שואלים שאלה כללית?
אם יש לכם רעיון ספציפי אשאל אותה האם זה רלוונטי מבחינתה.
תודה רבה.
אתם שואלים על ג'2?

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל את מס' הטלפון של בעל הדירה שכתבתם לי במרים הנביאה.
האם ניתן להיכנס מיידית לדירה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה