כללי מציאת פונט.

• הוסף לסימניות
נתבקשתי להכין חוברת לכיתה א'.
הכתב צריך להיות הכתב הקלאסי של הכתיבה התמה.
מישהו יודע על סוג כתב כזה??
שכל האותיות שם בסדר??
ו........ כמובן, שתומך ניקוד.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלפונטייפ יש פונט מנוקד שיוצר בדיוק למטרה הזו... אבל אני לא בטוחה אם הוא היה דפוס או כתב.

• הוסף לסימניות
יש למאסטרפונט: כתיבה תמה
לפונטביט: דנה קמה.
אאצל שניהם יש גם גירסא מקוקוות (בפונטביט זה גם עם חיצים של כיוון הכתיבה)
(מנוקדים, אבל אין לי מספיק נסיון איתם כדי להגיד איזה יותר מוצלח)

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
מקוה שזה יעזור.
אם מישהו יודע על עוד פונט אז בבקשה..........

• הוסף לסימניות
הי, בדקתי את הפונטים הנ"ל..
זה לא מה שאני צריכה....
אני צריכה פונט באותיות מרובעות!! לא עגולות! כתב דפוס נקי ומרובע, בלי קשקושים!
תודה......

• הוסף לסימניות
לפונטייפ (אליהו פריד) יש פונט שנקרא כיתה א'. אותיות מרובעות. לענ"ד זה לא בדיוק בדיוק בצורת הכתיבה הנכונה אבל די קרוב.
בכל מקרה נראה לי שכדאי לך לפנות אליו. ואם יש אות ספציפית שצריך לשנות (לדעתי למשל הש') - הוא יוכל לעשות את זה.
ובענין הניקוד - אצלו לא צריך לדאוג.

• הוסף לסימניות
תודה. הכתב של "כיתה א'" נחמד. אני מקוה שישרת את מה שאני צריכה.

• הוסף לסימניות
ואם לא??? אליהו פריד ישנה לך...:)

אני יצרתי את צורת הפונט "כתה א'" לפי כללים של מורה מסוימת
ו... פונטייפ עשו מזה פונט;)

רק "נחמד"?? זה מה שאת מפרגנת...:mad:

• הוסף לסימניות
טוב חויוית, סליחה.
הפונט שלך מהמם!!! מדהים!!!
הוא בדיוק כל מה שאני צריכה!!!
את מקבלת אחוזים אם אני קונה את הפונט הזה????
אני רצה לעבודה!!
תודה בכל אופן לכל מי שעזר!!!
ותודה רבה רבה לחויוית שבזכותה יש לי את הפונט!!!!

• הוסף לסימניות
אני רק עשיתי את צורת האותיות הבסיסית.
פונטייפ עשו לי שרות מעל ומעבר- הכניסו ככתב, משקלים כמו שרציתי, תיקנו ושיפרו.. באמת שרות שאין בשום מקום אחר!!! (וניסיתי..)
אני לא מקבלת אחוזים, פונטייפ הם אלו שעשו בסוף את העבודה, ואני הרווחתי כתב כרצוני ועוד צ'ופרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה