אלי-אקספרס מציאת פלאפון בעלי אקספרס

כל הקישורים לא במלאי. יש משהו טוב במלאי?
תראה מה העליתי פה

נוקיה 235 חזר, מאמין שיגמר מהר!
הזריז נשכר...

ק.ש. (מניסיון מוצר)

הנוקיה אזל, אשמח לעדכון כשיחזור שוב למלאי.

@נתוש 1212 אני מנסה להבין, ברמת העיקרון הנוקיה 215/225/235 שאתה ממליץ פה הרבה לא זקוק לפריצה לסים כשר?

הנוקיה אזל, אשמח לעדכון כשיחזור שוב למלאי.

@נתוש 1212 אני מנסה להבין, ברמת העיקרון הנוקיה 215/225/235 שאתה ממליץ פה הרבה לא זקוק לפריצה לסים כשר?
אלו חזרו למלאי..
נוקיה דור 4 חזר למדפים
ק.ש.

יש משהו שיודעת האם אפשר להכניס סים כשר

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-11-11-21-08-02-370.jpeg
    Screenshot_2025-11-11-21-08-02-370.jpeg
    KB 292.4 · צפיות: 24
עדכון חשוב ומשמח!!
לאחר הרבה שיחות עם המוכר שאני קניתי דרכו את הפלאפון, הוא נתן לי קישור חדש וזמין.
שימו לב!
הפלאפון מגיע בעברית! ועם לוגו של נוקיה!
פלאפון מומלץ מאוד תומך כשר, יש בו מצלמה ונגן וכן רדיו וכמה משחקים.
אני לא משתמשת בכל הדברים האלו אז פחות יודעת לגבי האיכות שלהם.
מה שכן והכי חשוב! פלאפון עם שמע טוב, פלאפון חזק שגם אחרי הרבה נפילות נשאר שלם.
(לא היה אפילו פעם אחת בתיקון...)
יש לי 2 כאלו בדיוק מעל שנה וחצי ושיאריכו ימים אמן!!

לרכישה לחצו כאן

גילוי נאות:
הקישור שהוא נתן לי אינו קישור שיווקי.
ולכן אשמח באם אתם מזמינים את הפלאפון הזה שתכנסו לפני התשלום למוצר אחר שלי או למוצר שאני שמה לכם כאן. מגן מסך לפלאפון נוקיה 225 https://s.click.aliexpress.com/e/_c44fpDOn ק.ש. מנסיון
תודה מראש.

צפה בקובץ המצורף 2088905צפה בקובץ המצורף 2088906
בשביל סים כשר צריך לעשות משהו?
המקלדת עצמה לא בעברית?

בשביל סים כשר צריך לעשות משהו?
המקלדת עצמה לא בעברית?
בשביל סים כשר צריך ללכת עם המכשיר והסים לחנות סלולר שמסדר את זה בעלות של בערך 50 ש"ח
המקלדת גם בעברית
רק תקנה דרך הקישור הזה ולא מה שלמעלה עם המוכר הזה אני מתכתבת כל הזמן וזה הקישור שממנו קניתי.
נכתב ע"י פרוגניסטית:
עדכון חשוב ומשמח!!
לאחר הרבה שיחות עם המוכר שאני קניתי דרכו את הפלאפון, הוא נתן לי קישור חדש וזמין.
שימו לב!
הפלאפון מגיע בעברית! ועם לוגו של נוקיה!
פלאפון מומלץ מאוד תומך כשר,(צריך לגשת איתו לחנות טלפונים ולפרוץ ב 50 ש"ח בערך) יש בו מצלמה ונגן וכן רדיו וכמה משחקים.
אני לא משתמשת בכל הדברים האלו אז פחות יודעת לגבי האיכות שלהם.
מה שכן והכי חשוב! פלאפון עם שמע טוב, פלאפון חזק שגם אחרי הרבה נפילות נשאר שלם.
(לא היה אפילו פעם אחת בתיקון...)
יש לי 2 כאלו בדיוק מעל שנה וחצי ושיאריכו ימים אמן!!

לרכישה לחצו כאן

גילוי נאות:
הקישור שהוא נתן לי אינו קישור שיווקי.
ולכן אשמח באם אתם מזמינים את הפלאפון הזה שתכנסו לפני התשלום למוצר אחר שלי או למוצר שאני שמה לכם כאן. מגן מסך לפלאפון נוקיה 225 https://s.click.aliexpress.com/e/_c44fpDOn ק.ש. מנסיון
תודה מראש.

מצרפת תמונה מהפלאפונים שלי.
צפה בקובץ המצורף 2088913

יש טלפון עם סים כשר שיכול להיות בו גם ואטאפ?
האם זה נקרא תומך כשר?

יש טלפון עם סים כשר שיכול להיות בו גם ואטאפ?
האם זה נקרא תומך כשר?
אכן יש את השיאומי חצי טאצ' שעונה בדיוק על ההגדרה הזו
בבקשה

ק.ש.

אכן יש את השיאומי חצי טאצ' שעונה בדיוק על ההגדרה הזו
בבקשה

ק.ש.
יקר כמו בארץ...

יקר כמו בארץ...
לא זה דגם אחר, אין לי מושג אם יעבוד בארץ
אם כבר זול יש גם את זה (מישהו קנה ממנו אותו בארץ, אין לי מושג אם לסים כשר)

מה שהעליתי מוכר בארץ ועף בחנויות בגלל זה העליתי לך אותו

ק.ש.

בלת״ק
אני מחפש קישור מאלי אקספרס לפלאפון תומך כשר שניתן להכניס בו שני סימים אחד כשר ואחד לא כשר, בלי אינטרנט ועם זכרון גדול לסמסים כך שלא צריך למחוק כל יומיים
יש למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה