כללי מציאת שם לחברה

• הוסף לסימניות
בבקשה לבעלי מעוף!! אני אמורה למצוא שם לחברה גדולה שקמה מהתאחדות של כמה חברות קטנות . עכשיו הם עוברים למבנה גדול שיכיל את כולם (אומנם כל חברה קטנה תמשיך להתנהל בנפרד) תחת שם אחד . החברה עוסקת בענף חלקי רכב וכוללת שירות משלוחים למוסכים ,מכירה , וכו
תודהההה

• הוסף לסימניות
פֶדֶרָטִיבִי (בד"כ נאמר על מדינה אבל בכ"ז... זה מלש' פדרציה)
גלול (מקופל סביב עצמו. בעל יכות להתגלגל... להניע...)
ניד (קצר וקליט ועם משמעות של תנודה)
עֶנֶד (מילה נרדפת למילה קֶשֶׁר)

אם יהיה לי עוד- אוסיף בל"נ.

• הוסף לסימניות
בבקשהההההההההההההה

United States (ארה"ב)

United Nations (או"ם)

הזכויות על הרעיון שמורות.
תמחור - באישי.

• הוסף לסימניות
קופירייטר

לעניות דעתי שווה להתייעץ עם קופרייטר טוב

• הוסף לסימניות
יעל ברג -- איזה חמודה את!! תודה רבה ... נתת לי כיוון טוב למחשבה.

• הוסף לסימניות
לכל השאר --- כמובן לא התכוונתי שיעשו לי כאן את העבודה .. רק כיווני חשיבה ... תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
שינוע
חֶלֶף
בַּעלְהַבָּית
פרוטזה
דוקטור-רכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה