עזרה מצילים את הילדה בת ה4

• הוסף לסימניות
תוך 24 שעות עברו את כבר חצי מהסכום הדרוש

עזרו לנו להגיע למלוא הסכום ב 24 שעות הקרובות

ולהציל את חייה של רחל חיה בת נחמה ברכה

קרדיט ל @tov על הקובץ

רוצה פרטי חשבון להעברה בנקאית אפשר ?

• הוסף לסימניות
אולי קיבלת את הפרטים האלה?
(העתקתי מפורום עזרת נשים , BBR@,
דודה של הילדה נתנה שם את הפרטים לחשבון האישי של המשפחה)

אפשר גם לתרום ישירות לחשבונם האישי

ע"ש ברנשטיין יעקב ונחמה
בנק פאג"י 52
סניף 180
מ.ח. 816469

• הוסף לסימניות
אולי קיבלת את הפרטים האלה?
(העתקתי מפורום עזרת נשים , BBR@,
דודה של הילדה נתנה שם את הפרטים לחשבון האישי של המשפחה)

אפשר גם לתרום ישירות לחשבונם האישי

ע"ש ברנשטיין יעקב ונחמה
בנק פאג"י 52
סניף 180
מ.ח. 816469
נכון זה מה שקיבלתי ,
מודה לך, נלחצתי...

• הוסף לסימניות
מי שמעונין\מעונינית להפיץ במיילים שתשלח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, ואחזיר את הקובץ עם כל הקישורים והאפשרויות להציל את רחל הקטנה

שלחתי מייל מחכה למייל חוזר

רפו"ש בקרוב!!

• הוסף לסימניות
אני מתפלל עם האבא ביחד בבית כנסת ליוינו אותו מאז שהיא נולדה הוא מביא אותה לפעמים לבית כנסת ילדה מקסימה רואים לה צער עמוק בעינים
ילדה קטנה, ועברה הרבה כ"כ בחיים שלה אני גם תרמתי והתרמתי הרבה
"אבא תרחם"

• הוסף לסימניות
מתי מתעדכן הסכום שנאסף?
אוטומטית?
כי אחרי שתרמתי נראה לי שזה נשאר אותו דבר.

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל!!!!
תמשיכו גם להתפלל לרפואתה.
רחל חיה בת נחמה ברכה
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שלא היה קל לגיסתי החשיפה, היא כזו אישה פשוטה, רואים שקשה לה לעמוד מול המצלמות, אבל הרצון לעשות הכל בשביל להציל את הילדה, אחרי כל כך הרבה נסיונות לעזור לה פה בארץ, ניתוחים, אשפוזים אין סופיים, וימים של ייאוש שהיה נראה שכבר אין תקווה, גרם לה להחשף...
מקווה שבאמת הציבור יתגייס ויתרום, כדי שיצילו את רחל חיה, והמשפחה הזו תחזור לחיים תקינים ושפויים, אחרי כמה שנים שהחיים שלהם פשוט משובשים. (יש לילדה הזו עוד 2 אחיות, תנסו לדמיין מה עובר עליהן בתקופות של אשפוזים ארוכים ומתחים מטורפים מהמצב שלה)
אולי כדאי להפיץ גם בווטסאפ על מנת להגדיל את מספר התורמים רפןאה שלמה במהרה..

• תודה
Reactions: bbr

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה