כללי מציפורי הלילה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור את המודעה הזו הלילה (?????????? הבוקר...)
ואני ממש נואשת, היא פשוט ריקה ולא מושכת
מה עושים?
אשמח לכל הערה
תודה מראש

קבצים מצורפים

• אברמסון-01.png
    אברמסון-01.png
    KB 10.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי תעשי את זה בצבעי הדגל של USA?
זה קצת בנאלי אבל מעביר ת'מסר
אפשר גם צבעים אחרים
אבל כרגע הצבעים מזכירים לי התעמלות בקופת חולים.
כדי ליצור ענין אולי תצרי טיפוגרפיה מענינת מהאותיות
תגדילי, תטפלי בהם שהם יהיו המרכז והענין
ואת כל המידע תקטיני למטה.
הפונט שבעברית לא מספיק טוב

• הוסף לסימניות
זה מה שיצא בסוף, אשמח להערות
תודה

קבצים מצורפים

• אברמסון-01.png
    KB 37.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חסר לי משהו ברקע שישדר את השפה האנגלית
יש את הבנינים הויקטוריים שרואים ברקע מקומות ידועים בחול
אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
הצבע הזהב-ירוק-צהוב,
כדאי להתאים אותו לצבעים האחרים.

• הוסף לסימניות
שכתבתי על טיפוגרפיה,
התכוונתי יותר מעובד,
יותר משמעותי,
אולי את יכולה לקחת השראה מהקבצים האלו
בהצלחה

קבצים מצורפים

• stock-vector-make-yourself-proud-workout-and-fitness-gym-motivation-quote-creative-vector-typogr.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 11
  • stock-vector-do-not-judge-my-choices-without-understanding-my-reasons-inspiring-creative-motivat.jpg
    KB 63.4 · צפיות: 12
  • stock-vector-push-yourself-because-no-one-else-is-going-to-do-it-for-you-creative-grunge-motivat.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה