מציץ מן החרכים

• הוסף לסימניות
תמונה שנגעה לליבי
כשראיתי את הזוית הזו, של העלים והשמש ביניהם ומעבר לזה רואים את הקברים של בית העלמין, עלה לי הפסוק "הנה זה עומד אחר כתלנו, משגיח מן החלונות, מציץ מן החרכים" (שיר השירים)

ממש התאים לי לתקופה, ומעודד שלמרות כל הדברים הקשים הקב"ה שולח לנו קרן שמש מעודדת כאילו אומר אני כאן משגיח שומר ואוהב.

יום נפלא :)

קבצים מצורפים

• מציץ.PNG
    KB 938 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד ומתאימה למסר!

• הוסף לסימניות
צילום יפה
חיתוך פחות טוב
הייתי קורפ מימין ולמעלה, ומקבל את הבוהק החזק בקצה הימני העליון של הפריים.

• הוסף לסימניות
מצוין.

גם המסר, גם הביצוע הטכני.

• הוסף לסימניות
מרגש ומיוחד, הביצוע הטכני והתוכני כאחד.

• הוסף לסימניות
תמונה מרגשת עם מסר נוגע ללב.
גם מבחינה טכנית ועיצובית, היא מושלמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1579922:
צילום יפה
חיתוך פחות טוב
הייתי קורפ מימין ולמעלה, ומקבל את הבוהק החזק בקצה הימני העליון של הפריים.

תודה לכולכם!

קקטוס, לא הבנתי איך היית קורפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1580049:
תודה לכולכם!

קקטוס, לא הבנתי איך היית קורפ
משהו כזה:

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
תודה!
צולם בבית העלמין שצמוד לקבר של בבא סאלי בנתיבות

• הוסף לסימניות
תמונה מרגשת ומיוחדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה