עזרה מצליחים להתחבר לאתר של מאוחדת אונליין?

• הוסף לסימניות
אם אתם מצליחים או שלא להתחבר למאוחדת אונליין - אשמח מאד מאד לדעת בהקדם
אני לא מצליחה להתחבר ולא ברור לי האם הבעיה גורפת או אצלי בלבד
אני חייבת להוציא משם משהו דחוף

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כן
יש לי נטפרי

אל תגידי לי שמאוחדת חסומה בנטפרי (עברתי לנטפרי לא מזמן ועדיין לא ניסתי את האתר מאז)

• הוסף לסימניות
כן
יש לי נטפרי

אל תגידי לי שמאוחדת חסומה בנטפרי (עברתי לנטפרי לא מזמן ועדיין לא ניסתי את האתר מאז)

לא, מה פתאום
זה תמיד היה פתוח

רק חשבתי שאולי עכשיו יש בעיה ספציפית לספק שלהם , לא יודעת

• הוסף לסימניות
נכון, יש בעיה.
יכולתי לצפות בתוצאות אבל אין אפשרות למשל להזמין תור

• הוסף לסימניות
טוב, אז זה נראה גורף, תודה לכולן!

מעניין אותי אם למישהי יש בעיה למרות שאין לה נטפרי

• הוסף לסימניות
אכן משהו גורף. אתרוג - ולא עובד כאשר לפני מס שעות עבד.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאתר...
התקשרתי לסניף ואמרו שיש עיצומים ואין מענה בסניפים ע"י המזכירות.

מישהו יודע על מה ולמה הבלאגן?

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאתר...
התקשרתי לסניף ואמרו שיש עיצומים ואין מענה בסניפים ע"י המזכירות.

מישהו יודע על מה ולמה הבלאגן?
היום כל הבוקר לא ענו,על מה העיצומים ולמה על חשבוני,אוףףףףףףף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה