נכתב ע"י צילומית;1231252:SX 280 קנון עולה 888 בקמרה פור לס-אלי ביתן הצילום.
נכתב ע"י שלמה;1231370:תשקיע קצת יותר בG15 או 16 של קנון.
סביבות 1500 ש"ח.נכתב ע"י 23;1231383:סליחה על הפלישה אבל כמה עולה??
נכתב ע"י צילומית;1231252:SX 280 קנון עולה 888 בקמרה פור לס-אלי ביתן הצילום.
נכתב ע"י שלמה;1231390:סביבות 1500 ש"ח.
כואב לראות את העוגמ"נ של אלו שקונים מצלמה ומשקיעים 1000 ש"ח ובסוף מתאכזבים לראות שהתמונות לא מי יודע מה או שהמצלמה קצת איטית וכו'.
שווה להשקיע במצלמת כניסה של צלם הרוצה גם לקבל תוצאות.
אני קניתי מצלמה דומה של פנסוניק LX7
נכתב ע"י GolanArt;1231411:גם אני ממליץ על LX7 לוקחת את כולם בקטגוריה והמחיר שלה!
העלתי גם תמונות בזמנו.
נכתב ע"י efigraf;1231365:מה אתם אומרים על המצלמה SX40 HS של קנון?
אין לי נסיון איתה, אבל ראיתי אצל משהו והתמונות מקסימות
נכתב ע"י 23;1231567:משום מה מדבר אלי יותר קנון
מה מקבילה אליה בקנון?
נכתב ע"י efigraf;1231365:מה אתם אומרים על המצלמה SX40 HS של קנון?
אין לי נסיון איתה, אבל ראיתי אצל משהו והתמונות מקסימות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים