מצלמה איכותית?!

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית.

חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה (לא רק כמות הפיקסלים אלא שהיא תופסת פוקוס טוב ולא מזדעזעת מכל רעידת ידיים קלה)

כמו כן, חשוב לי גם שהזמן תגובה בין צילום לצילום לא יהיה נצח (כדי לא לפספס דברים שמתרחשים בשניות שרוצים לצלם....)

חברה רצוי של קנון
הגבלת מחיר: עד 3000

שאלה נוספת האם זה נכון שמצלמה שיש בה גם אפשרות הסרטיה היא פחות מקצועית?

תגובתו יתקבלו בברכה

• הוסף לסימניות
sx30

• הוסף לסימניות
לא כל כך הצלחתי למצוא תגובות על הדגם SX30
מה אתם אומרים על :
מצלמה דיגיטלית 8 מגה וזום אופטי ענק X12 תוצרת CANON דגם S5-IS PowerShot

• הוסף לסימניות
ענתיקה.
SX30 הוכרזה בשבוע שעבר עם זום *35.

• הוסף לסימניות
ענתיקה.
SX30 הוכרזה בשבוע שעבר עם זום *35.

• הוסף לסימניות
יש לך מושג מה המירות תגובה בין תמונה לתמונה?

• הוסף לסימניות
כמה זמן מחכים בין צילום לצילום? (זה לא יסיתת למה, אלא זמן בשניות)

כמו כן, מה ההבדל בין ה- G12.
ל-SX30 ?

ה- SX30- נראית מאוד איכותית וגם לא יקרה.

• הוסף לסימניות
רגע,

מה רמת הידע שלך בצילום?
שלא תיקני מצלמה כמו ה G12 ותעבדי רק באוטומט.
עדיף לקנות יידע בחלק מהסכום הנ"ל,
וביתר הכסף, נעזור לך למצוא מצלמה שבין פריים לפריים לא מחכה הרבה.......
חוצמזה, לפספס את הרגע אפשר (ואפילו באופן מקצועי לגמרי) גם עם Canon EOS1 markIV.

• הוסף לסימניות
חובבנית.
פשוט אוהבת לצלם.
כבר התבקשתי מספר פעמים לצלם בתשלום.
אבל לא יותר מזה,
בעבר הרחוק הייתי בקורס צילום, אך זה היה על מצלמת פילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה