נכתב ע"י איציק'ל;734473:נא להריץ חיפוש בפורום
נכתב ע"י מוסיקה;734544:הביקורות על SX30 - הם מצוינות,
מאידך, עברתי על הנתונים של הפנסוניק והם מרשימים לגמרי:
1. עדשת לייקה - עדשה יקרה מאד, במקרה הזה ברוחב 24 מ"מ, יפה
2. מגה פיקסל - 14, יפה
3. זום דיגיטלי גדול
יש עוד הרבה אופציות, אבל הנ"ל הם העיקריים
לגבי איכות הוידאו - צריך לבדוק עם מישהו שמכיר את פנסוניק בתחום הזה.
בסה"כ - מצלמה ביתית טובה!
מה זה הג'יפיאס הזה? זה לא תוכנת ניווט, זה בסה"כ נותן את המיקום של התמונה בין שאר נתוני הצילום.נכתב ע"י קפיצת ראש;734942:ל-SX230 יש זום אופטי X14!
אם אני לא טועה.... שווה לבדוק!
ויש לה גם גי'פיאס מובנה...
נכתב ע"י קפיצת ראש;734942:ל-SX230 יש זום אופטי X14!
אם אני לא טועה.... שווה לבדוק!
ויש לה גם גי'פיאס מובנה...
נכתב ע"י bhj;734451:אני מתלבטת בין 2:
canon SX230
panasonic TZ20
אשמח לשמוע המלצות לכאן ולכאן
חשוב לי גם איכות הסרטה.
תודה רבה!
נכתב ע"י Enter;739380:תודה לך על כל המידע, זה עוזר פה לרבים שלא מתחום הצילום לבחור מצלמה.
אני תופסת טרמפ ושואלת על המצלמה הזו:
Canon PowerShot SD4500IS 10MP Digital Elph Camera w/ 10x Optical Zoom 1080P HD Video
מוכר?
נכתב ע"י DMD;739626:פרסמתי כאן בפורום כלפני שבועיים אודות המצלמת קנון s100
{תראה כאן}
אולם זה יותר יקר מהSX230
SX230 עולה בערך 1000 ש"ח (פחות או יותר)
S100 עולה בערך 1500 ש"ח
למעשה,
שאלה מהמומחים,
האם כדאי להשקיע הכסף לתוך הS100 (וכמו שייעצו אותי B&H) או יותר כדאי להסתפק עם הSX230?
תודה רבה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים