נכתב ע"י ov;739849:היכן ניתן למצוא את זה הכי בזול? ראיתי בזאפ הכי זול ב-1140 שקל,
יש יותר זול?
נכתב ע"י ov;741625:מצלמה קומפקטית Canon IXUS 115 HS/ELPH 100 HS קנון
תודה!
נכתב ע"י ov;741686:קודם כל תודה,
ומה זה אומר שהאופציות ידניות ולא אוטומטוית?! למה זה עדיף?
נכתב ע"י ov;741785:השאלה מה עושים עם ה230 לגבי הסוללה שנגמרת מהר? או שזה לא כ"כ נורא?
כמה עולה סוללה אחת? האם שווה לקנות 2 סוללות ליתר בטחון?
באתר קאמרה המחיר 1199 כולל משלוח ומקבלים במתנה כרטיס 8ג"ב, וגם יש אחריות 4 שנים, וזה שוה ה50 ש"ח יותר. ובכלל כדאי לקנות מחנות ידועה. לפי התגובות בזאפ לא כדאי כ"כ לקנות בוואלה שופס.נכתב ע"י ov;748528:לא נראה לי, אני עוקבת כל הזמן,
בוואלה שופס נתנו לי מחיר של 1124 כולל משלוח,
האם אפשר לסמוך עליהם? כדאי לקנות דרכם?
חשוב לי לדעת כמה שיותר מהר, אם כן אני מבצעת היום את הקניה, המצלמה חשובה לי לפסח......
נכתב ע"י ov;748608:מה אתם אומרים? שווה לשלם 1199 בקמרה ולגמור עם זה?
דחוף לי מאד התשובה, תודה!
נכתב ע"י הציירת;748535:אני קניתי ה230 לפני כחודש בפחות מאלף ש"ח, שבוע אחרי זה העלו את המחיר ב200 ש"ח, למה אני לא יודע.
.
אלי ביתן הצילום, זה קמרה 4 לס באינטרנט [שם קניתי בסביבות האלף ש"ח לפני חודש]. והמחיר שם הוא בלי כרטיס זכרון שממילא צריכים לקנות, ואחריות רק לשנה אחת. ובאתר קאמרה [בירושלים זה פוטו ניסים] מקבלים מתנה כרטיס זכרון 8, וגם 4 שנים אחריות.נכתב ע"י moti!a;748630:אם את באזור המרכז אז באלי ביתן הצילום בבני ברק היא נמכרת ב 1185 בערך
מוטי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים