מצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
הציעו לי מצלמת קנון ביתית עם הנתונים דלהלן:
IXUS133
זום X8
28 MM
16 פיקסל

במחיר 580 ש"ח

שאלות:
מישהו מכיר את איכות המצלמה?
האם זו מצלמה ששווה להשקיע בה?
האם ידוע לכם על מצלמה טובה יותר בסביבות המחיר הנ"ל?

ועוד שאלת תם: 28MM יש מי שיוכל להסביר לי מהו הנתון הזה?

אני אשמח מאוד מאוד לשמוע
ושיהיה לכולנו חנוכה שמח

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצה על מצלמה ביתית טובה במחיר הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;1137729:
הציעו לי מצלמת קנון ביתית עם הנתונים דלהלן:
IXUS133
זום X8
28 MM
16 פיקסל

במחיר 580 ש"ח

שאלות:
מישהו מכיר את איכות המצלמה?
האם זו מצלמה ששווה להשקיע בה?
האם ידוע לכם על מצלמה טובה יותר בסביבות המחיר הנ"ל?

ועוד שאלת תם: 28MM יש מי שיוכל להסביר לי מהו הנתון הזה?

אני אשמח מאוד מאוד לשמוע
ושיהיה לכולנו חנוכה שמח

בדיוק אתמול שמעתי על המלצה חמה על המצלמה הזו.
תמונות יפות ואיכותיות, גם בתוך הבית.
לא ניסיתי בעצמי.

[הי, צלמים, אל תתנפלו. זו מצלמה ביתית ומחפשים כאן איכות של מצלמה ביתית]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1138496:
בדיוק אתמול שמעתי על המלצה חמה על המצלמה הזו.
תמונות יפות ואיכותיות, גם בתוך הבית.
לא ניסיתי בעצמי.

[הי, צלמים, אל תתנפלו. זו מצלמה ביתית ומחפשים כאן איכות של מצלמה ביתית]

ההמלצה ממשהו שמבין?

• הוסף לסימניות
yudb נראה מתגובתך שאתה מכיר את המצלמה האם היא טובה או לא

• הוסף לסימניות
28 mm
זה אורך המוקד
וכדי שלא אלאה אותך בהסברים, אביא ציטוט קצר (ומלאה לא פחות..) מקליקי:
אורך מוקד הוא תכונה אופטית של עדשה. תכונה זו ניתנת לסיכום גם על מערך עדשות כפי שמורכב בעצמית. המונח אורך מוקד מתייחס למרחק (במילימטרים) בין מישור החיישן או הפילם ונקודת הפוקוס בעצמית. אורך המוקד משפיע על זווית הראייה של העצמית וביכולת ההגדלה שלה. אורך המוקד מצוין על ידי מספר בודד בעדשה קבועה או על ידי זוג מספרים בעצמית שהיא מערך עדשות היוצרות אורך מוקד משתנה. אורך מוקד קצר (מספר קטן) ייתן זווית ראיה רחבה (המתאימה לצילום עצמים הקרובים אלינו כמו חבורת אנשים למשל) והגדלה קטנה יחסית, ואילו אורך מוקד ארוך ייתן לנו זווית ראיה צרה (המתאימה לצילום עצמים מרוחקים) והגדלה גדולה יחסית.
לצלם אין למעשה ענין באורך המוקד עצמו אלא בזווית הראיה שאורך המוקד יוצר בפורמט המסוים שבו הוא מצלם. המושג משחק תפקיד בצילום יותר טכני, כמו בצילום מקרו כדי לחשב בעזרתו את יחס ההגדלה בצילום או את הפיצוי חשיפה הדרוש בחשיפה בצילום שהאור בו לא נימדד דרך העצמית.

• הוסף לסימניות
קיבלתי עוד הצעה על מצלמה
מה דעתכם עליה
ומה עדיף בהשוואה למצלמת הקנון

סמסונג WB30
24 MM
X10 זום
16 פיקסל

במחיר 650

דעתכם חשובה לי מאוד ותודה על העצות ניתן גם באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה