מצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה טובה של חברת קנון , לא של צלמים :)
משהו בסביבות ה500-800 ש''ח
מישהו יכול להמליץ לי על דגם?
ואיפה אפשר לקנות במחירים טובים?
תודה מראש--

• הוסף לסימניות
את גרה באיזה שהוא מקום?
אם כן, איפה? כך יוכלו המשיבים להתמקד בחנות הקרובה למקום מגוריך.

• הוסף לסימניות
קודם מחליטים על דגם אחכ מבררים איפה הכי זול (וקרוב)

על קניה באינטרנט לא שמעת? :)

• הוסף לסימניות
במצלמה בתקציב הזה מומלץ מאוד עם אחריות של שלוש שנים ולכן פחות כדאי לקנות מאיזה אתר מפוקפק.
יכול גם להיות שהמצלמה דחופה להיום אחרי הצהרים לדוגמא, ואז קניה באינטרנט לא רלוונטית.
וחוצמזה, השאלה כוללת שתי שאלות. איזה דגם, ואיפה. ולכן- מקום המגורים חשוב.
בענין הדגם- חשוב לך זום גדול?
כי זה דבר שמקפיץ את המחיר על חשבון דברים אחרים ותצטרכי להחליט אם זה חשוב לך.

• הוסף לסימניות
המצלמות הביתיות של קנון מגיעות עם אחריות של קראט ל3 שנים

• הוסף לסימניות
לא תמיד.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ללכת לחנות ידועה
להגיד תקציב ולתת למוכר להסביר.......

זה בד"כ יתן לך תמונה טובה יותר מהמלצות מעורפלות
ואין להם ענין לסבן, בתקציב שלך הם יסבירו לך מה את יכולה למצוא, ואפשר גם לבקש הסברים לתפעול

תצליחי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;732540:
היא עולה "קצת" יותר מ500-800 שקל..........
נכון:(
ה-SX עולה בסביבות ה-1400 ש"ח בערך,
בתקציב שלך תוכלי ללכת על- A2200, A3200, A3300
ועוד. מצלמות מעולות, אגב.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
איפה אתם ממליצים לקנות באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
במחירים האלה אני לא ממליץ על קנון, אני ממליץ או פנסוניק TZ18 או פנסוניק TZ20 (שהוא יחרוג בכמה שקלים:) ) או פוג'י F100FD אם תצליחי להשיג אותו זה ממש מוציא גלויות העומק צבע שלו מדהים
אני מאוד ואולי יותר ממאוד ממליץ לקנות מBNH הם מאפשרים לקבל אחריות בארץ, היום שהורידו את המיסים, כדאי לך מאוד לקנות מחו"ל וBNH הם מפורסמים כאמינים ובעלי תודעת שירות

• הוסף לסימניות
בנוגע לחנות בירושלים אני לא מכיר חנות שאני יכול להצביע עליה ולהגיד לך ששם יש שירות טוב, ולמען האמת בתחום הזה לצערי חוץ מישפאר אני לא מכיר חברה שנותנת שירות טוב, ולצערי המצלמות תמונות של ישפאר לא מי יודע מה, אז ממילא סעיף האחריות לא הכי מעניין, מה שנשאר זה לקנות אצל מי שזול, ולכן אולי אפילו שאני לא אוהכ אותם במיוחד אני אמליץ לך ללכת לCAMERA.CO.IL או כמו שנקרא הסניף הראשי והמקורי שלו פהוטו ניסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;732525:
אני ממליצה ללכת לחנות ידועה
להגיד תקציב ולתת למוכר להסביר.......

ממש לא מומלץ,
יש להם בהחלט אינטרסים לגבי מה למכור...

• הוסף לסימניות
mig צודקת!
בדיוק באתי לכתוב שצריך לבוא לחנות אחרי ברורים והחלטה ולא לתת למוכר לבלבל אותך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפיצת ראש;732703:
נכון:(

היום הם בסביבות ה 1000

נכתב ע"י mig;732763:
ממש לא מומלץ,
יש להם בהחלט אינטרסים לגבי מה למכור...

אוקיי, לא חייבים לקנות כל בלוף...
אבל בתכלס הם יציגו את מה שיש להם ויתנו הסברים למה זו יותר מומלצת מזו ובאיזה פרמטר...
לדעתי זה נותן תמונה יותר טובה מאשר המלצות מעורפלות מצלמים ששכחו כבר מה זה לא להבין בצילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;732785:
אוקיי, לא חייבים לקנות כל בלוף...
אבל בתכלס הם יציגו את מה שיש להם ויתנו הסברים למה זו יותר מומלצת מזו ובאיזה פרמטר...
לדעתי זה נותן תמונה יותר טובה מאשר המלצות מעורפלות מצלמים ששכחו כבר מה זה לא להבין בצילום

ואז לדוג' הם יספרו לך על ה"זום" האדיר...
הגיעה אלי משהי עם מצלמה ממש נחמדה ותמונות גרועות אחת אחת,
התפלאתי, מצלמה כמו שלה היתה צריכה להוציא תמונות באיכות הרבה יותר גבוהה.

עברתי על הגדרות המצלמה הפעילות ולא ראיתי אף בעיה,
עברתי יחד איתה על הרגלי השימוש שלה ומיד נוכחתי לדעת שהיא נוטה להשתמש המון בזום הדיגיטאלי...

הודעתי לה שתמחוק אותו מאופציות השימוש כאילו איננו קיים - ותשובתה - "אז יש בקושי זום..." מה שכן ארע, איכות התמונות השתפרה פלאים...

לכי תסמכי על המוכרים, יתכן שאפ' הם עצמם לא תמיד יודעים על מה הם מדברים.

• הוסף לסימניות
[
נכתב ע"י ASUS;732750:
אפילו שאני לא אוהב אותם במיוחד אני אמליץ לך ללכת לCAMERA.CO.IL או כמו שנקרא הסניף הראשי והמקורי שלו פוטו ניסים

מצטרף לחוות הדעת השלילית על החנות, לא מצטרף להמלצה לקנות שם בכל זאת..

נכתב ע"י ASUS;732749:
אני מאוד ואולי יותר ממאוד ממליץ לקנות מBNH הם מאפשרים לקבל אחריות בארץ, היום שהורידו את המיסים, כדאי לך מאוד לקנות מחו"ל וBNH הם מפורסמים כאמינים ובעלי תודעת שירות

B&H - לא BNH

האפשרות של אחריות בארץ היא בקניה של ביטוח נפרד (אגב - מומלץ מאוד. כולל שבר, מים, חול וכו') במחיר שלא יתאים למבקשת.

המיסים שירדו בקניה מחו"ל הם רק ה'מכס' שבכל מקרה לא רלוונטי למצלמות (אין מכס על מצלמות)
עדיין יש מע"מ וזה אומר תוספת של 16% על המחיר (כולל מחיר המשלוח) ואם מישהו קונה בחנות ממש אז יש מס מקומי נוסף של 8.8% (מומלץ לשלוח לניו ג'רזי או לכל מקום מחוץ לניו יורק ואז חוסכים את המס הזה)

אני בהחלט ממליץ, והרבה מהציוד שלי קניתי שם - אבל צריך לדעת את הפרטים הקטנים שעשויים להתברר כגדולים מאוד..

נכתב ע"י הצבעשבתמונה;732536:
לי יש g12 ואני מאד מרוצה!היא קצת יותר יקרה...כדי לרכוש בחו''ל

'קצת יותר יקרה' - התכוונת עולה פי שלוש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;732727:
תודה לכולם
איפה אתם ממליצים לקנות באזור ירושלים?

ממליצה בחום על "פוטו שוורץ" במדרחוב,
שירות מעולה, סופר מקצועיים ויחס מדהים!
אפשר להכנס לאתר שלהם להתרשם מהמחירים-
http://www.photoshwartz.co.il/

• הוסף לסימניות
  1. נכתב ע"י קפיצת ראש;732703:
נכתב ע"י קפיצת ראש;732703:
בתקציב שלך תוכלי ללכת על- A2200, A3200, A3300
ועוד. מצלמות מעולות, אגב.

דברים שאת/ה מוכרח/ה לבדוק הם:
  1. מייצב תמונה אופטי
  2. סוללה מובנית
ובאופן כללי קנון ידועה באמינות המצלמות ובפשטות התפעול

• הוסף לסימניות
בכל אופן המצלמות שהמלצתי אני מבין שאין חולק על מה שכתבתי, בגדול חשוב מאוד לראות מה הפתח צמצם הרבה יותר מאשר כמה זום יש (ביננו, מה הבעיה להתקרב לאובייקט, אנשים בשביל זום מאבדים דברים חשובים יותר כמו פתח צמצם או גודל חיישן וכו')

• הוסף לסימניות
בענין מצלמת בייתית
אני דברתי היום עם B&H והם אמרו לי שהSX230 של קנון הוא הכי טוב במצלמות סטנדרטיות.
אבל, משהו מיוחד במינו בגדר מצלמת בייתית הוא קנון S100.
ואמרו שמחירו הוא בערך $400.

שאלתי להם, זה יקר מדי בשבילי - מהו הnext best.
ענו לי שאין next best, זהו מיוחד במינו במצלמות בייתית ואין כמוהו.
אם רוצים פחות צריכים לרדת דרגה למין הSZ230 וכדו'.

בעיקר, מה אמרו לי עליו הוא שאין לו zoom כ"כ גדול, אבל איכות התמונות ממש נפלאות - הכי דומה לSLR שיכול להשיג.

תצליחו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה