מצלמה מצלמה במחיר סביר

• הוסף לסימניות
לא ידעתי כמה הדבר הזה שנקרא מצלמה דיגיטלית כ"כ יקר עד שהוא נפל לנו למים בלב ים :(
מאז אנחנו לא מוצאים תחליף ל- SX720 שלנו, היינו מעוניינים ב- SX740 אבל המחיר שלה פשוט הזוי!
3000 ש"ח על מצלמה שהאיכות שלה שווה הרבה פחות ורק בגלל הביקוש המחיר כ"כ גבוה, אני לא מוכן!
אם מישהו יודע בכל זאת על SX740 או SX720 במחיר ראוי, נשמח לשמוע, אפס חמש חמש שש שבע שמונה ארבע שמונה שלוש שלוש.
וגם אם מישהו יודע על חברות אחרות שמייצרות היום מצלמות קומפקטיות איכותיות ורק אין להם את השם קנון או סוני וכו' נשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
3000 זה מחיר זול היום אני גם מחפש המחיר היום זה 3400.

• הוסף לסימניות
יש אחת שמוכרת מצלמות קנון יד 2
יש לה קו שמשאירה עדכונים כשמגיע מצלמה חדשה , וגם לפעמים שולחת במייל

מצ"ב אחד העדכונים שהגיע במייל עם כל הפרטים

קבצים מצורפים

• מודעה CAMERAS37.jpg
    מודעה CAMERAS37.jpg
    1.6 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
את ה- G9X יש באמאזון ב- 1800, מישהו יודע להגיד לי כמה ההבדל משמעותי בין SX620 ל G9X ?
או בוא נגיד שאם הסתפקתי בSX720 אני אמור להסתפק גם ב- SX620 או שהקפיצה ל- 720 הייתה משמעותית?

• הוסף לסימניות
למכירה מצלמת קנון SX 740 חדשה!!
לא נעשה שימוש
בצבע כסף באנגלית
3300 ש"ח כל הקודם זוכה!

• הוסף לסימניות
למכירה מצלמת קנון SX 740 חדשה!!
לא נעשה שימוש
בצבע כסף באנגלית
3300 ש"ח כל הקודם זוכה!
שכנתי רוצה למכור גם את קנון דגם 740
בקושי היתה בשימוש, כחדשה לגמרי
היא מוכרת כי היא קונה עכשיו מצלמה מקצועית (צלמת מתחילה )
הדגם הזה מאד איכותי, חדה מאד וכוללת מסך נשלף לסלפי
המחיר 3200

• הוסף לסימניות
משהו יודע האם מצלמה מסוג

מצלמת אקסטרים HD 1080p עם מסך 2"​

שווה לקנות?
אני צריכה במיוחד לצילום תמונות רגילות, אבל מחפשת משהו עם איכות טובה

• הוסף לסימניות

מצלמת 740 חדשה ב2889

• הוסף לסימניות
למכירה מצלמת קנון 740 חדשה !!
במחיר 3,400 + כרטיס 32 גיגה + נרתיק של קנון !!

• הוסף לסימניות
מחפשים מצלמת קנון 740 יד שניה בצב מצוין (ללא צורך בתיקון)

• הוסף לסימניות
אנחנו מוכרים קנון SX740 חדשה בקופסה שנת אחריות יצרן
מגיע בצבע שחור ותפריט מלא בעברית המחיר 3100 שח

• הוסף לסימניות
לא ידעתי כמה הדבר הזה שנקרא מצלמה דיגיטלית כ"כ יקר עד שהוא נפל לנו למים בלב ים :(
מאז אנחנו לא מוצאים תחליף ל- SX720 שלנו, היינו מעוניינים ב- SX740 אבל המחיר שלה פשוט הזוי!
3000 ש"ח על מצלמה שהאיכות שלה שווה הרבה פחות ורק בגלל הביקוש המחיר כ"כ גבוה, אני לא מוכן!
אם מישהו יודע בכל זאת על SX740 או SX720 במחיר ראוי, נשמח לשמוע, אפס חמש חמש שש שבע שמונה ארבע שמונה שלוש שלוש.
וגם אם מישהו יודע על חברות אחרות שמייצרות היום מצלמות קומפקטיות איכותיות ורק אין להם את השם קנון או סוני וכו' נשמח להתעדכן.
נראה לי לפי השרשור בנתיים שהמצב יותר גרוע ממה שחשבת...

לפעמים יש מציאות ביד 2. אפשר לעשות סוכן ולקבל עדכונים במייל.
להזהר מעקיצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה