אריאל אלחייאני
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מצלמה טובה לווידאו בעיקר, בתקציב הנ״ל.
תודה, מעדיף משהו עם החלפת עדשות וכו׳SX740
מצוינת.
אצלי עולה 3200
חדשה עם אחריות שנה.
יש לנו אותה.Sony ZV-E10
עונה לדרישות
מתאימה לוידאו
עדשות מתחלפות
והיא בעצם שייכת לאותה סדרה של הA6XXX עם התאמות קלות
כמו מיקרופון וללא עינית ועוד כמה שינויים
את מוכרת r100?SX740
מצוינת.
אצלי עולה 3200
חדשה עם אחריות שנה.
כן, אני אישית משתמשת בR100את מוכרת r100?
לאאת מוכרת r100?
זה מדיי יקר אני ראיתי חדשה ב1938כן, אני אישית משתמשת בR100
יכולה למכור לך ב- 1800 יד שניה 4 חודשים בשימוש שמור מאד,
או ב- 2000 חדשה
מה זה אצלך? הבת שלי רוצה קנון sxSX740
מצוינת.
אצלי עולה 3200
חדשה עם אחריות שנה.
כןמה זה אצלך? הבת שלי רוצה קנון sx
את מוכרת?
כמה עולה SX620יש לי את כל דגמי ה SX :
600.610.620.700.710.720.730.740
אחרונה כרגע במלאי במחיר 1800 ש,חכמה עולה SX620
איך אפשר לתקשר איתך?כן
בוודאי.
מוכרת עם שנה אחריות ותפריט בעברית.
יש לי את כל דגמי ה SX :
600.610.620.700.710.720.730.740
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים