דרוש מידע מצלמה דיגיטלית Snap 22 - אקיטו

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר ספציפי את הדגם הזה אבל אני יכול להגיד לכם מכל מצלמות אקיטו שהיו עד היום הם מתקלקלים מאוד מהר
זה לא מוצר יציב כמו קנון שהוא מאוד מאוד יציב בוודאי לא כמו החברות המקבילות ניקון סוני סמסונג פנסוניק ועוד שבא עם המצלמות מעריכות ימים לגבי איכות הצילום הכלל הוא בכל המצלמות הסיניות שיש להם זום דיגיטלי בלבד זה בעצם איכות של מצלמת ילדים לפעמים איכות גבוהה יותר לפעמים קצת פחות אבל בסך הכל לא מתקרב לאיכות של החברות שהזכרתי לפני כן
ניתן לקנות מצלמות קנון שהיו משימוש קצר המחירים של 750 שקל באיכות הרבה יותר טובה מרוב המצלמות שנמכרות היום גם אלו שיש להם זום אופטי דהיינו זום פיזי

• הוסף לסימניות
בדקתי על מה מדובר וזה מצויין לילדים קטנים האיכות שלו מתאים למצלמת ילדים אולי קצת איכותית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבת מצוה, לא דרישות מרובות, יוקאמרה עם זום אופטי היתה בסדר
עולה כ 600 ש''ח
מישהו יודע אם האקיטו הזו שבמשנת יוסף שוות ערך או גרועה יותר?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבת מצוה, לא דרישות מרובות, יוקאמרה עם זום אופטי היתה בסדר
עולה כ 600 ש''ח
מישהו יודע אם האקיטו הזו שבמשנת יוסף שוות ערך או גרועה יותר?
כטכנאי מגיעים אליי כל הזמן כל המצלמות האלה הסיניות הם פשוט לא מחזיקות והמחיר לא מצדיק את האיכות תמונות בדרך כלל
יש דגם טוקיו שאומרים שהתמונות שלה יותר טובות וזה נכון בתאורה טובה אבל בתאורה ביתית אני עוד לא בדקתי אבל האיכות שלו הפיזי הוא שביר כמו כל האחרים
אני ממליץ על יד שניה של קנון שנראה כמו חדש וקצת יותר כסף אבל מחזיק להרבה זמן ב-750 שקל יש דברים הרבה יותר טובים גם באיכות הצילום וגם חוזק של המצלמה אצל 0548445557

• הוסף לסימניות
כטכנאי מגיעים אליי כל הזמן כל המצלמות האלה הסיניות הם פשוט לא מחזיקות והמחיר לא מצדיק את האיכות תמונות בדרך כלל
יש דגם טוקיו שאומרים שהתמונות שלה יותר טובות וזה נכון בתאורה טובה אבל בתאורה ביתית אני עוד לא בדקתי אבל האיכות שלו הפיזי הוא שביר כמו כל האחרים
אני ממליץ על יד שניה של קנון שנראה כמו חדש וקצת יותר כסף אבל מחזיק להרבה זמן ב-750 שקל יש דברים הרבה יותר טובים גם באיכות הצילום וגם חוזק של המצלמה אצל 0548445557
טכנאי מקצועי ומפורסם אמר לי לאחר ששאלתי אותו על כך
הנה תראי כמה קנון יש פה...
נכון האיכות של הסינים האלו לא משהו, אבל בכל אופן אם הייתי מוצאת ב750 קנון איכותית שלא עברה תאונה ותיקון
הייתי מאד רוצה לרכוש אפי' שזו הוצאה גדולה עבור ילדת בת מצווה.
מצלמה מתוקנת מבחינתי זה כמעט כמו חתול בשק

• הוסף לסימניות
נכון האיכות של הסינים האלו לא משהו, אבל בכל אופן אם הייתי מוצאת ב750 קנון איכותית שלא עברה תאונה ותיקון
הרבה תיקונים הם מגיעים במצלמות קנון מנפילות עם עדשה פתוחה והרבה מקרים התיקון זה לא החלפת החלק כי אין להשיג את החלק ואז עושים הדבקות שזה בדרך כלל יותר חלש מהמקור בנוסף יש נזקי מים שגם אחרי התיקון יכול להמשיך להתפתח בעיות לכן לקנות יד שניה שעבר תיקון ולא יודעים מה התיקון זה באמת חתול בשק אם יודעים שהוחלף מסך או הוחלף מיקרופון הוחלף בית כרטיס או כל דבר אחר בדרך כלל אין לזה השפעה עתידית ולכן זה לא חתול בשק אבל אם לא יודעים מה היה התיקון זה באמת לקנות חתול בשק

• הוסף לסימניות
עד המחיר 750 שקל יש לפחות חמש דגמים משימוש קצר מאוד או לפחות 10 דגמים משימוש מרובה שניתן לקנות עד המחיר 750 שקל שלא עבר שום תיקון תתקשרו ל0548445557 יש לו ודאי חלק מהדגמים האלה במלאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרבה תיקונים הם מגיעים במצלמות קנון מנפילות עם עדשה פתוחה והרבה מקרים התיקון זה לא החלפת החלק כי אין להשיג את החלק ואז עושים הדבקות שזה בדרך כלל יותר חלש מהמקור בנוסף יש נזקי מים שגם אחרי התיקון יכול להמשיך להתפתח בעיות לכן לקנות יד שניה שעבר תיקון ולא יודעים מה התיקון זה באמת חתול בשק אם יודעים שהוחלף מסך או הוחלף מיקרופון הוחלף בית כרטיס או כל דבר אחר בדרך כלל אין לזה השפעה עתידית ולכן זה לא חתול בשק אבל אם לא יודעים מה היה התיקון זה באמת לקנות חתול בשק
הדבקה זה אופציה גרועה , יש טכנאים שאכן אין להם חלקים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדבקה זה אופציה גרועה , יש טכנאים שאכן אין להם חלקים.
כל המעבדות שמתקנות במחיר שפוי שאני מכיר ואני מכיר כמה עשרות כולם משפצים חלקים
יש חלקים שלא ניתן לקנות למעט מתוך מצלמות שנפלו למים או דברים כאלה, פשוט החלק אזל מהמלאי לפני כמה שנים
כולל במעבדה שלכם כשאין לכם חלקים אתם משתמשים באופציה הגרועה הזאת.
זה או לתקן על ידי שיפוץ חלק או להגיד ללקוח לא שווה לתקן או לקחת לו מחיר מאוד יקר.
לא קיים לאף מעבדה חלקים כולל לא לזכיין של קנון.
דיברתי לא פעם ולא פעמיים עם הטכנאי של היבואן הרשמי בישראל. והוא אמר לי שהאופציות שלהם זה או לגבות מחיר מאוד גבוה ולהחליף את כל העדשה או האופציה של שיפוץ
מעבדה שיגיד שיש לו חלקים במלאי בכמות גדולה תמיד להחליף חלק תקין לגמרי שקרן!!!!!
Screenshot_20251207-215038~2.jpg

אני מצרף תמונה של דגם אחר ואשמח אם מישהו יכול למצוא לי את המוצר הזה לקנייה בכמויות לא משנה באיזה אתר בעולם במחיר שפוי

• הוסף לסימניות
לא קיים לאף מעבדה חלקים
זה לא נכון.
אנחנו קונים מלקוחות מצלמות יד שניה ומפרקים את החלקים , כמו כן , יש כל מיני אתרים שבהם אפשר להזמין חלקים שונים חדשים מקוריים , או סוכנים מחו"ל
(כמו שאתם בטוח יודעים שבעדשה אין אפשרות לשים חלקים לא מקוריים , זה פשוט לא יעבוד)

• הוסף לסימניות
זה לא נכון.
אנחנו קונים מלקוחות מצלמות יד שניה ומפרקים את החלקים , כמו כן , יש כל מיני אתרים שבהם אפשר להזמין חלקים שונים חדשים מקוריים , או סוכנים מחו"ל
(כמו שאתם בטוח יודעים שבעדשה אין אפשרות לשים חלקים לא מקוריים , זה פשוט לא יעבוד)
אשמח לקישור בכל אתר שהוא בעולם שאפשר להזמין את החלק שצירפתי בתמונה שזה בדרך כלל מה שנשבר

גם אני מכיר את התחום של לקנות מאנשים ועדיין אין מספיק חלקים.
ומי שאומר שמקנייה מלקוחות של מצלמות מקולקלים שבדרך כלל הקלקול הוא בעדשה ואז החלק הזה כבר שבור שם כך שלא קיים בשוק מספיק מלאי לחלק הזה שמצולם בתמונה ואת החלק הזה בדרך כלל מנסים לשפץ הטכנאים
דיברתי עם כמה טכנאים היום לבד כולם אומרים שזה לא יכול להיות שמעבדה יכול לקנות מספיק חלקים
דיברתי גם עם טכנאים שקונים בארץ וגם קונים בחול כולם אמרו לי באותו דרך פחות או יותר אין סיכוי בעולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה