מצלמה- הסרטה-קנון 70D

• פותח הנושא next
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מצלמה קנון 70D
אמרו לי שהיא מעולה גם להסרטה!

אני מסריטה איתה והיא ממש לא משהו למה?
אני מסריטה מסיבות סידור, בת מצווה וכדו'
על אוטומתי.

בזום זה מטושטש מאד!
בתזוזות- עם חצובה כמובן, זה רועד מאד

למה?
יש הגדרות שאני צריכה לשנות אולי?
אשמח לכל מידע ועזרה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
היא מצלמה טובה יחסית למחיר, לא יודעת אם אפשר להגדיר מעולה. בכל מקרה - לא אמורה לתת תוצאות מדהימות בתנאי קצה של תאורה חשוכה או תנועה מהירה (במה) כמובן שבאורך מוקד גדול (זום בלשונך :) היציבות הולכת והיית קשה להשגה
מה אפשר לעשות?
לגבי תנועות ותזוזות- להתאמן על תנועה חלקה וכמובן לעבוד עם ראש חלק של חצובה
לגבי חשיפה ומיקוד-
ואני מדברת כרגע על צילום ארועים/במה שלכך התייחסת בשאלתך:
להגדיר חשיפה ידנית שלא תרד מ1/50 מהירות סגר (זה גם איטי ביחס לבמה אבל אין ברירה יכולות האיזו של מצלמה כזו לא מאפשרות בד"כ יותר) להגדיר צמצם הכי פתוח לקבל מקסימום כניסה של אור ולשים איזו שמצד אחד יתן אור מצד שני גרעיניות שאפשר לחיות איתה.
לגבי טשטוש- כנראה מערכת הפוקוס האוטומטי איטית ולוקח לה זמן להתפקס, אז מומלץ לעבור לידני בכאלה מקרים או לקבע את הפוקוס על צבע קונטרסטי וכו'
כל הגדרות החשיפה הנ"ל מתייחסות למצב של צילום במה/ארוע בפנים בלי הרבה תאורה- מובן מאליו שבצילום חוץ/ מקום מואר הכללים יהיו שונים לחלוטין

• הוסף לסימניות
צדיקה!
אין מילים את מצילה אותי!
זה הסרטות שבצעתי הבוע והיום נוספת!
וזה לא נראה טוב..

כל הדברים האלו זה בצילום אוטומתי???
לכוון באוטומתי??

• הוסף לסימניות
תקשיבי, זה באמת מבאס לקנות מצלמה ולא להגיע איתה לתוצאות שרצית
אבל- שימוש לא נכון במצלמה לא מאפשר תואצה אחרת
ממליצה לך להפגש עם חברה/מישהי שיש לה/מכירה את המצלמה/דגם דומה, ותוכל להקדיש לך שעה להראות לך דברים בסיסיים ואח"כ כדאי לך להתאמן ולבצע הרבה צילומים לא בריל טיים לראות שאת שולטת בה ומגיעה לתוצאות רצויות התנאים משתנים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
70D של קנון היא לא מצלמה שמיועדת להסרטת מסיבות/ כנסים...
היא מצוינת בשביל סרטי תדמית וכדו'
לכוון מצלמה כזו על אוטומט במקרה כזה זה טעות כי הפוקוס כל הזמן יזוז לפי מה שהמצלמה תחליט בשבילך...
אם בכל זאת את רוצה לצלם בעזרתה מסיבות- תנסי כמו שרקורד אמרה לך לכוון בידני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אבל אם אני מבטלת את AF
זה בלי מיקוד
מה זה ידני על מה לכוון בגלגל?
הלחצתם אותי!!
הבנתי שזה מעולה להסרטות:(:(

• הוסף לסימניות
הסרטתי עם כזאת מצלמה הופעה, ההסרטה יצאה מעולה ברורה וחדה.

• הוסף לסימניות
רצינית?
נו?
אז למה כולם מיאשים אותי.
על מה הסרטת?
אוטומתי???????
ההסרטה עוד שעתיים
הצלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה
לא העיו לך רעידות בתזוזות?

• הוסף לסימניות
הסרטתי עם כזאת מצלמה הופעה, ההסרטה יצאה מעולה ברורה וחדה.
כנראה כיוונת ידני....
אז למה כולם מיאשים אותי
ח"ו אל ייאוש!
את באמת צריכה משהי שתראה לך איך מכוונים אותה, אם את יודעת לכוון אותה בשביל סטילס אז זה על אותו עיקרון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בטח יודעת!- בסטילס צילומי חוץ וכאלו
אבל זה לא הכי קשור להסרטה
לעשות על M????
ומה לכוון תגידו לי מלמעלה!
ההסרטה עוד שעה:(:(

• הוסף לסימניות
לעשות על M????
כן!
וכשתגיעי למקום תכווני איזו. צמצם ותריס. תסדרי פוקוס וכדי שלא יהיה לך טשטוש תנסי צמצם סגור..
האמת שאף פעם לא הסרטתי עם DSLR מסיבה אבל מאמינה שזה מה שצריך לעשות...

• הוסף לסימניות
ומה התריס קובע לי בהסרטה??????????
מהירות הסרטה?
מה??????????????
תודה
הצלה של ממש!
חסד!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אפשר לדבר בטלפון, יש לי את המצלמה הזאת. תשלחי לי מספר באישי.
בהצלחה
אסתר

• הוסף לסימניות
נו......
הלוואי ותבוא הישועה
0527114760
מחכה~

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה