מצלמה מצלמה, ומטען אוניברסלי- במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
  • מטען אוניברסלי לסוללות ליתיום- אין יותר מזה מיידע, מכירים את המוצר? זה באמת הכל? אין שם אפ' תמונה​

• מצלמה מצורפת תמונה, מכירים את החברה​

• ויש פלאפון כשר הוא מומלץ? דגם e209, תומך ברשתות סלקום אורנג' גולן והוט, מעבד mtk, סוללת ליתיום, איכות שמע וקליטה גבוהים, 1000 אנשי קשר, שנה אחריות במוקדי השירות של החברה​

1643309727271.png

קבצים מצורפים

• 1643309778186.png
    1643309778186.png
    KB 51 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
מה אומרים על החצובה? לא יכול להיות שוני בינה לבין אחרות, לא?
היא אמורה להתאים לקנון 4000d?

• הוסף לסימניות
מצורפת תמונה של המטען למי שלא עלה לו.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    ללא שם.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

החצובה מתאימה למצלמות ביתיות וקלות
4000D מדי כבדה בשבילה זה

• הוסף לסימניות
המטען מעולה, מתאים את כל סוגי הבטריות
אני אישית משתמשת בו לגמבוי DS שנהרס לו שקע ההטענה...

• הוסף לסימניות
המטען מעולה, מתאים את כל סוגי הבטריות
אני אישית משתמשת בו לגמבוי DS שנהרס לו שקע ההטענה...
מסכימה,
אני משתמשת לכל סוגי הבטריות - פלאפונים, מצלמות וכו' (זה מתכוונן),
קניתי את זה בחנות במחיר כפול לפחות.
(ואגב, המוכר ההגון יידע אותי שצריך מאד להזהר כשמכוונים את הגודל של ההטענה, כי זה מאד רגיש).

אני מתענינת בשולחן לילדים שמוכרים שם, גודל 48*48, לא מדי קטן?

• הוסף לסימניות
מסכימה,
אני משתמשת לכל סוגי הבטריות - פלאפונים, מצלמות וכו' (זה מתכוונן),
קניתי את זה בחנות במחיר כפול לפחות.
(ואגב, המוכר ההגון יידע אותי שצריך מאד להזהר כשמכוונים את הגודל של ההטענה, כי זה מאד רגיש).

אני מתענינת בשולחן לילדים שמוכרים שם, גודל 48*48, לא מדי קטן?
זה בלי תמונה
הגודל נשמע קטן מאוד

• הוסף לסימניות
1643327033696.png

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המצלמה?

נתקלתי במצלמה הזו.
מישהו בסביבתי קנה אותה.

מצלמה נחמדה, תפריט בעברית, הרבה פונקציות של עיבודי תמונה, מסך רגיל ולא מגע, ללא WIFI.

הזום במצלמה הוא פנימי - ז"א גם כשעושים זום, ה"'אף" של המצלמה לא יוצא.
אלא הוא נמצא שם כסוג של קישוט.
דבר טוב - מפחית סיכונים לשבירה של הזום.

איכות התמונות שלה מקבילות בערך לדגם קנון 185... יש מצב שהצבעים טיפה יותר נכונים וטובים.
אבל לא בטוח.

המחיר במשנת יוסף זול.
בחנויות היא בסביבות 500 ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאיזה חומר זה פלסטיק או מתכת?
חומר טוב כמו קנון?

מתכת.
חיצונית - נראה כמו המצלמות של קנון.
אין לי מושג איזה צבע הם יביאו - אבל צבעים יפים יש לדגם הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה