מצלמה ועדשה

• הוסף לסימניות
מצלמה-
מזה זמן שאני מחפש מצלמה קומפקטית. אבל ברמה מקצועית - לטיולים. התקציב-1500ש"ח. החברה-קנון.
מתלבט בין הG16 לבין ה EOS M מרק 1.
למשהו יש מושג אם הEOS M מקבלת כל עדשה [של מצלמת קרופ]. ומה עם מהירות פוקוס. שמעתי שיש בעיה. מניסיונכם מה יותר מומלץ. או שיש דגם אחר מומלץ.

עדשה-
האם ה85 1.8 באותה רמה של ה17-50 של סיגמא מבחינת איכות אופטית.
טובה או פחות טובה ממנה. או באותה רמה.
[אני יודע שהבוקה שלה יותר טובה].
תודה!

• הוסף לסימניות
לEOS-M יש מתאם שמאפשר כל עדשת EF.
ה85 טובה יותר מה17-50.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1723413:
עדשה-
האם ה85 1.8 באותה רמה של ה17-50 של סיגמא מבחינת איכות אופטית.
טובה או פחות טובה ממנה. או באותה רמה.
[אני יודע שהבוקה שלה יותר טובה].
תודה!

מה ההשוואה בין העדשות? לכל עדשה יעוד שונה לחלוטין. אני מניח שבטיול תהיה מעוניין גם בזווית רחבה ולא רק ב85.

• הוסף לסימניות
אני מניח שיש לו 17-50 והוא רוצה לדעת למה לצפות מה85 והאם היא שווה את ההשקעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1724438:
אני מניח שיש לו 17-50 והוא רוצה לדעת למה לצפות מה85 והאם היא שווה את ההשקעה.

אהה... אוקיי :)

• הוסף לסימניות
כשתשקול את ה EOS M3 החדשה, (בסביבות 1750₪) דבר איתי (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה