מצלמה חצי מקצועית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שמבין, המלצה על דגם של מצלמה חצי מקצועית עם ביצועים כמה שיותר טובים מבחינת חדות, עומק שדה, צבע וכו.
באזור ה2500 ש"ח.
ושלא תיהיה כבדה או גדולה מידי[כמו המקצועיות] שאז זה שיקול רציני אם לסחוב אותה לטיולים.

מצלמה משפחתית כבר יש, אבל רוצים תוצאות יפות ואיכותיות יותר-רק שאין מספיק ידע בשביל לתפעל מצלמה מקצועית לגמרי עם כל מה שהיא דורשת.

תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;934783:
אשמח לשמוע ממי שמבין, המלצה על דגם של מצלמה חצי מקצועית עם ביצועים כמה שיותר טובים מבחינת חדות, עומק שדה, צבע וכו.
באזור ה2500 ש"ח.
ושלא תיהיה כבדה או גדולה מידי[כמו המקצועיות] שאז זה שיקול רציני אם לסחוב אותה לטיולים.

מצלמה משפחתית כבר יש, אבל רוצים תוצאות יפות ואיכותיות יותר-רק שאין מספיק ידע בשביל לתפעל מצלמה מקצועית לגמרי עם כל מה שהיא דורשת.

תודה מראש לעונים!

בסכום הזה הייתי הולך על ליגת העילית של הקומפקטיות

ניקון p7100 / p7700

קאנון G12

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שרציתי לומר קנון G12 נשמעת לי מתאימה לדרישותייך

• הוסף לסימניות
הG12 אחלה מצלמה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות.

מבחינת ממשק- מי יותר נוחה- הניקון או הקאנון? [במקצועיות לדוגמא הרבה יותר קל להחליף נתונים בניקון]

וG15 היא המתקדמת של ה-G12? רק יותר יקרה ולכן לא הומלצה כאן? או שה-12 עדיפה?

תודה שוב, זה מאווד עוזר לי!

אה.. עוד שאלה, תמיר למה המלצת על קומפקטיות מתקדמות יותר מחצי מקצועי?
בא נגיד שאם יש לך כח להסביר אני ישמח לשמוע מה ההבדל. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;934810:
תודה על התגובות המהירות.

מבחינת ממשק- מי יותר נוחה- הניקון או הקאנון? [במקצועיות לדוגמא הרבה יותר קל להחליף נתונים בניקון]

וG15 היא המתקדמת של ה-G12? רק יותר יקרה ולכן לא הומלצה כאן? או שה-12 עדיפה?

תודה שוב, זה מאווד עוזר לי!

אה.. עוד שאלה, תמיר למה המלצת על קומפקטיות מתקדמות יותר מחצי מקצועי?
בא נגיד שאם יש לך כח להסביר אני ישמח לשמוע מה ההבדל. תודה!

הניקון נוחה יותר :D

• הוסף לסימניות
ניקון נחשבת ליותר קלה מבחינת ממשק (אני בקנון..)
הG15 יותר מתקדמת מהG12

ההבדל במחירים לא כזה קריטי (ע"פ זאפ)
G12 הכי זול 1923
G15 הכי זול 2129

• הוסף לסימניות
היציעו לי לקנות את הG1X של קנון
משהו מכיר או שמע עליה? איך היא?

תודה שוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;934973:
היציעו לי לקנות את הG1X של קנון
משהו מכיר או שמע עליה? איך היא?

תודה שוב!

OK תיקון קל...

הG15 - היא הממשיכה בפועל של הG12

הG1X היא דגם מתקדם יותר של הסדרה הזאת
עם חיישן גדול יותר

תודה לצבי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה