מצלמה טובה באמת!

• הוסף לסימניות
אני צריכה המלצות למצלמה קומפקטית שתצלם באיכות טובה,עדיפות לקנון, עד 1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אין קומפקטית ב1000 שח שתהיה "מצלמה טובה באמת!"

• הוסף לסימניות
אין לזה תשובה מוחלטת. מבחינתי גם ה550D לא מספקת.
גם ה7D וה5D מארק2 בשלב מסויים לא סיפקו את הסחורה ולכן קניתי צמד מארק3.

אבל עדיין אין מצלמה קומפקטית שמתקרבת בחיישן שלה ל550D היחסית פשוטה מאוד בעולם הDSLR.

• הוסף לסימניות
אתה צודק שעבור צלם שום דבר לא מספיק טוב, אבל בן אדם שמחפש מצלמה טובה לא מחפש משהו מסורבל.
הוא מחפש מצלמה בגודל סביר שתוציא לו תמונות חדות יחסית למצלמות מהסוג הזה. וזה מספיק לו...
בדיוק שבוע שעבר התקלקלה לי הקומפקטית הישנה והחביבה.
התמונות שלה כבר היו ממש לא משהו. היא באופן בלתי רשמי היתה של בן ה-4 ;)
אבל אני כן מרגישה שצריך גם קומפקטית בבית...

• הוסף לסימניות
550D ועדשת 18-55 הם ממש לא דבר מסורבל כ"כ.

מי שרוצה יכול גם לצלם מהפלאפון. אבל שלא יפתח שרשור מחפש טלפון עם מצלמה טובה באמת ושלא יתאכזב אח"כ.

ה40D שלי משמשת באופן רשמי המצלמה של יסכה (בת 9).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1504289:
אתה צודק שעבור צלם שום דבר לא מספיק טוב, אבל בן אדם שמחפש מצלמה טובה לא מחפש משהו מסורבל.
הוא מחפש מצלמה בגודל סביר שתוציא לו תמונות חדות יחסית למצלמות מהסוג הזה. וזה מספיק לו...

אם מחפשים קנון, A4000 ודומותיה מהוות התחלה לא רעה באזור 500 ש"ח, ואם מחפשים קומפקטית באמת, לא רואה סיבה להוציא שקל יותר.
אם רוצים ביצועים גבוהים יותר, או זום X20, כנראה שסדרת הSX תספק אתכם. 170 או עדיף SX510.
פתרון אחר הוא לחפש יד2 G15 או G16 ולהנות ממצלמה מקצועית פי כמה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליצה על sx510 canon
קומפקטית, בלי עדשות נלוות, אבל מוציאה תמונות איכותיות.

• הוסף לסימניות
אני בררתי לפני כמה זמן, והבנתי שG16 יותר מקצועית ואיכותית מסדרת sx. (אבל היא יותר יקרה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטר;1504481:
אני בררתי לפני כמה זמן, והבנתי שG16 יותר מקצועית ואיכותית מסדרת sx. (אבל היא יותר יקרה)

אין בכלל מה להשוות!
סדרת G היא הסגמנט הייחודי של קנון, בו הם משקיעים במצלמות קטנות עוצמתיות במקום במצלמות mirorless.
לדוגמא, הם מצלמות גם RAW!

• הוסף לסימניות
היא יותר איכותית. לא הייתי כותב אותה בסמיכות למילה מקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1504488:
היא יותר איכותית. לא הייתי כותב אותה בסמיכות למילה מקצועית.

התוצאות שלה לא יותר קרובות לתמונות של מצלמה מקצועית? (ברור שיש הבדל, סה"כ היא לא מקצועית) אבל קרובה, לא? (מבחינת חדות, איכות..)

• הוסף לסימניות
אולי אני אגדיר את עצמי טוב יותר,לא צריכה מצלמה ששואפת להיות כמו המקצועיות שהציעו לי כאן,
אלא מבחינתי מצלמה טובה זה:
-איכות וחדות גבוהה.(ולא איכות כמו של 500 ש"ח, אחרת זה לא שווה.)
-לא כבדה,שתהיה נוחה לאחיזה(פלש לא בצד שמאל,וכמובן קלה)
-שיהיו יותר אופציות.
-אין לי בעיה לשלם כך על קומפקטית,ממילא אני משיגה אותה דרך חו"ל,ושם זה יוצא לי הפרש לטובתי של 200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
המלצתי פה כמה פעמים בעבר על אולימפוס דגם SP800UZ
היא קצת יותר מ-1,000 (אולי היום כבר לא,לא בדקתי.)
אבל מוצלחת מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1505206:
המלצתי פה כמה פעמים בעבר על אולימפוס דגם SP800UZ
היא קצת יותר מ-1,000 (אולי היום כבר לא,לא בדקתי.)
אבל מוצלחת מאד.

איך היא לעומת הG16?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטר;1504510:
התוצאות שלה לא יותר קרובות לתמונות של מצלמה מקצועית? (ברור שיש הבדל, סה"כ היא לא מקצועית) אבל קרובה, לא? (מבחינת חדות, איכות..)

כתבתי כאן כמה פעמים.
מצלמה לא נמדדת במה היא יכולה לעשות אלא במה היא לא יכולה לעשות.

יש מספיק השוואות ברשת ש"מוכיחות" שמצלמה של גלקסי S5 יותר טובה ממצלמות הדגל של קנון וניקון....

• הוסף לסימניות
SX520

מתלבטת בין ה-SX510
לבין ה-SX520
מה דעתכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה