מצלמה לאירועים

• הוסף לסימניות
הסתדרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1491252:
אני מעונינת לקנות מצלמה שתתאים בעיקר לצילום אירועים
התקציב שלי הוא סביבות ה6.000 כולל הכל
מה אתם אומרים על ציוד יד שנייה מבית הצילום? (אחריות לשנה)
יש פה מישהו שהתנסה איתם ביד שניה?
שאלה קצת כללית, תלוי כמה קליקים עשתה המצלמה וכו'.
כמה אחריות הם נותנים?

• הוסף לסימניות
אחריות לשנה

• הוסף לסימניות
ניסית כבר לצלם אירועים?
איזה מצלמה יש לך עכשיו?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
בדר"כ מחירי יד שניה מחנויות כמו בית הצילום יקרים בהמון ממחירי השוק של אנשים פרטיים.

• הוסף לסימניות
יש היום המון מצלמות טובות כאשר מחיר חדשה נופל מהסכום אותו הקצבת לעצמך אז למה להתעסק במשומש ובמיוחד היום בעולם הדיגיטל לפי דעתי אפשרות היד שנייה היא אפשרות אחרונה במעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1491674:
עוד לא ניסתי ואני מתכוונת לצלם בחינם בתקופה הקרובה בתור סטאז
אחת הצלמות הגדולות בשוק אמרה לי שהיא תלמד אותי בכמה מפגשים את מה שצריך
ואני מקווה להתחיל
בימים הקרובים אקנה בע"ה מצלמה
דגם 7D של קנון
עם עדשה 17 על 85
לגבי פלא ש אני עוד מתלבטת אם אוטומטי או ידני

יש לך נסיון בצילום באופן כללי?
הגישה שלך נשמעת קצת נאיבית, מקוה בשבילך שלא תתאכזבי.

עדשה 17-85 היא לא משהו מספיק איכותי לעבודה רצינית.

• הוסף לסימניות
צרפתי את הקישור רק לשם המחשה של מצלמה טובה ומחיר סביר תמיד ניתן להצטייד בציוד הרבה יותר מקצועי
לגבי ניסיוני אם קיים אז כן אני מצלם מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי לצלם עברו אצלי בידיים מצלמות מכל הסוגים והמותגים בשנת 1997 התחלתי לעבוד בשכר בתור צלם עיתונות בסוכנות קנדית (שלצערי כבר לא קיימת בעולם) ובשלב מסוים עברתי לצילום טכני, מוצרים ולבסוף אירועים. בנוסף היה בבעלותי פוטו מס' שנים. כיום מאז שעולם הפוטו התחיל להיעלם(אולי לא בבני ברק) יש ברשותי דפוס דיגטלי ואני משלב בין השניים.
לידיעתך צלם טוב לא צריך ציוד סופר מקצועי אלא ציוד טוב שהוא יידע להוציא ממנו את המקסימום
אתן לך דוגמא מעולם הרכב זה לא חוכמה לקנות למבורגיני אבל לנסוע במהירות של 100 קמ"ש
אם את לא מנצלת את המקסימום של המצלמה אז את קנית אותה רק בשביל השופוני (תראו גם לי יש) מה שברבה צלמים היום עושים ואני רואה את זה היום בעולם הדפוס זה לא יעשה אותך צלמת טובה
לעומת זאת צלמת טובה תדע להסתדר גם עם מצלמה סבירה ועדשה פשוטה

• הוסף לסימניות
צלם טוב לא יסתדר עם עדשה פשוטה, אופטיקה אי אפשר להמציא עם כישרון.
לגבי מצלמה הענין גמיש יותר, אם כי לא תמיד.

לפותחת האשכול - לא מקובל למחוק הודעות שכתבת רק בגלל ש׳הסתדרת׳
הפורום נועד ללמד את כולם, גם כאלו שיתחבטו באותה השאלה מחר ויוכלו לקרוא ולהחכים בלי לפתוח שוב את הדיון.

• הוסף לסימניות
והפורום גם לא נועד ללמד אנשים על נאיביות של אחרים,
אפשר לכתוב דברים שמלמדים ומועילים לכולם בלי להשתמש בזה
אני מעוניינת לקבל עצה ממי שרוצה לקדם אחרים ולא ממי שמספר לו כמה הוא לא יצליח

• הוסף לסימניות
איך היא? מספיק מקצועית לאירועים?

קבצים מצורפים

• עדשה.JPG
    KB 44.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1492466:
והפורום גם לא נועד ללמד אנשים על נאיביות של אחרים,
אפשר לכתוב דברים שמלמדים ומועילים לכולם בלי להשתמש בזה
אני מעוניינת לקבל עצה ממי שרוצה לקדם אחרים ולא ממי שמספר לו כמה הוא לא יצליח

נפגעת ממשהו שכתבתי? אני מתנצל.
אני מנסה לעזור לך, חבל שאת לא רואה את זה כך.

נניח שיש מישהו (לא את!) שאין לו מושג בצילום (יתכן ולך יש, לכן שאלתי) והוא חושב שהוא יכול לקנות מצלמה, ותוך כמה מפגשים עם צלם הוא יכול להיות צלם באירועים - ומישהו אחר מתריע בפניו לפני שהוא מוציא אלפי שקלים - על כך שאולי הוא בא בגישה נאיבית וכדאי לו לבדוק היטב את המהלך שהוא הולך לעשות..
הוא צריך להיפגע? אני חושב שלא
האם הדברים מלמדים ומועילים? אני חושב שכן.
יתכן וקראת את הדברים בטון אחר ממה שאני התכוונתי, ועל כך אני מצטער וקורא לך לקרוא שוב בטון אחר.

עדשה 17-55 היא עדשה מצויינת, טובה בכמה וכמה רמות מה17-85
סביר להניח שתרצי בהמשך להוסיף עדשה ארוכה אבל בשלב ראשון זה מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה