מצלמה מצלמה לבחור שאוהב לצלם

• הוסף לסימניות
אני צריך המלצה למצלמה לאח שלי, בחור שאוהב לצלם, עד היום היה לו מצלמה פשוטה של 450 ש"ח הוא רוצה עכשיו לקנות משהו יותר טוב ויש לו באזור 1000-1500 שח, מה הייתם ממליצים לו לקנות (הוא רוצה שיהיה בעברית)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מסדרת הSX של קנון.
נשמע הכי מתאים לצרכים.

(למרות שיש כאן אשכול שכן, שמתלונן על זה... לא נראה שבמחיר הזה יש משהו מתאים יותר...)

• הוסף לסימניות
מרוב שיש הרבה לה הבנתי כלום
מבחינה כספית אין לו בעיה לקנות את הSX740 השאלה אם זה הכי טוב מכל הסדרה או שיש בגים ואם יש עברית

• הוסף לסימניות
מבחינה כספית אין לו בעיה לקנות את הSX740 השאלה אם זה הכי טוב מכל הסדרה או שיש בגים ואם יש עברית
לא בטוח שזה עם שיפורים משמעותיים על פני SX720 למשל, אבל יש לזה מסך נפתח.. ועוד שיפורים.
מבחינת באגים - אין לי מושג. יש את זה בעברית בהחלט.
(באשכולות פורסם שאם הייצור הוא מסין זה פחות טוב, ולשאול בחנות אם יש להם מייצור ביפן...).

• הוסף לסימניות
אם הוא אוהב לצלם ומבין קצת בפונקציות של מצלמה שיקנה את הG9!
היא ממש טובה ומוצאיה דברים מהממים!!
למי שיודע להשתמש בה נכון

• הוסף לסימניות
אז שיקנה מסדרת הSX וידרוש מהמוכר חוברת הפעלה בעברית, עם כל הפונקציות, וקריאה עיונית של החוברת יכולה להקפיץ ךו את הצילום מאד!

• הוסף לסימניות
אם הוא אוהב לצלם ומבין קצת בפונקציות של מצלמה שיקנה את הG9!
היא ממש טובה ומוצאיה דברים מהממים!!
למי שיודע להשתמש בה נכון
שיקנה את הG9 ויצלם על אוטומאט!!
לאט לאט ילמד את הפונקציות!
עדיף על כל סדרת הSX.

• הוסף לסימניות
הg9 מעולה גם למי שלא מבין בצילום בכלל.
יש לי אותה, ואין לי שום ידע בצילום.
והאופציה האוטומטית שלה מעולה (המצלמה מכוונת לפי התאורה וכדו' אוטומטית).
מניסיון - באירוע שהיו בו צלם וצלמת עם מצלמה מקצועית, התמונות שלי יצאו הכי טובות!!
שווה כל שקל!
נראה לי רפאלי פרסמו עליה מבצע, והשירות שלהם מעולה!! (קניתי דרכם כבר 2 מצלמות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה