אני רוצה לקנות לביתי שעושה בת מצווה מצלמה זולה וטובה איזה מצלמה כדאי לקנות?
ש שירה שפירא משתמש צעיר 26/9/23 הוסף לסימניות #1 אני רוצה לקנות לביתי שעושה בת מצווה מצלמה זולה וטובה איזה מצלמה כדאי לקנות?
R RL אראל משתמש צעיר 28/9/23 הוסף לסימניות #2 בדיוק עכשיו אני מחפשת גם לאזור הגיל הזה, אם את מוצאת מצלמה טובה ולא מדי יקרה- אשמח לדעת... ואם את רוצה זול-יש את של סאמויקס אבל זה לא מאוד מקצועי....
בדיוק עכשיו אני מחפשת גם לאזור הגיל הזה, אם את מוצאת מצלמה טובה ולא מדי יקרה- אשמח לדעת... ואם את רוצה זול-יש את של סאמויקס אבל זה לא מאוד מקצועי....
ש שירה שפירא משתמש צעיר 28/9/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י RL אראל: ואם את רוצה זול-יש את של סאמויקס אבל זה לא מאוד מקצועי.... לחצ/י כדי להרחיב... אני רוצה קנון
נכתב ע"י RL אראל: ואם את רוצה זול-יש את של סאמויקס אבל זה לא מאוד מקצועי.... לחצ/י כדי להרחיב... אני רוצה קנון
R RL אראל משתמש צעיר 1/10/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י שירה שפירא: אני רוצה קנון לחצ/י כדי להרחיב... אין היום קנון זול
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת