מצלמה מצלמה, לעשירים בלבד?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפי המצב לכאורה בעוד כמה שנים יהיו לכל הפלפונים הכשרים מצלמות, בחו"ל יש מצלמה למכשירים כשרים רק בא"י היה איזה סיפור של איזה מגזר שלא אפשרו את זה אבל לפי המצב שזה כל כך מתייקר זה נראה שזה ייכנס גם למכשירים הכשרים.
לא מדובר על צילום מקצועי ועל תמונות שאפשר לפתח.
זה פיצ'ר נח ונחמד שיש אותו, לא יותר.
הבעיה היא שמערכת הפעלה של סמארטפון מבוססת על אנדרואיד ועל זה אף אחד לא ירצה לתת הכשר.
מה הבעיה באנדרואיד?

• הוסף לסימניות
מעניין באמת כמה יקנו.

לדעתי זה יהיה בעיקר לגילאי 12-30. כמה כאלה יש בישראל?

• הוסף לסימניות
גם נדרים פלוס מבוסס אנדרואיד
גם מכשירי על הקו מבוסס אנדרואיד
גם מכשירי הפקדת צ'קים בבית הכנסת מבוססי אנדרואיד
גם הסורקים הידניים באושר עד מבוססים אנדרואיד
גם מכשירי הסליקה הידניים של כל המתרימים בשטיבלך מבוססים אנדרואיד

ונגמר לי המקום...
כן
אבל לא
מצלמה
נגן
פלאפון
עיין ערך שיאומי

• הוסף לסימניות
להרבה מהאנשים הצעצועים האלו מספיקים.
וזה בטח אמור להספיק לילדות שכל השימוש שלהן במצלמה זה לצלם מאות תמונות שבסוף אף אחד לא צריך
תקראו את האשכול מהתחלה...

• הוסף לסימניות
הדרן עושים חסימה שאי אפשר להסיר. לכאורה הכי פשוט לפנות אליהם ולבקש שיעשו דבר כזה.
דרך אגב יש לי מצלמה של קנון לא בשימוש. יכולה לומר שלעומת המצלמה בהדרן, האיכות שלה נמוכה מאוד.

• הוסף לסימניות
השאלה האם המצלמות בפלאפונים מוכיחים את עצמם גם בפרינט?
בעבר שמעתי שלא, איך זה היום?

• הוסף לסימניות
לפי המצב לכאורה בעוד כמה שנים יהיו לכל הפלפונים הכשרים מצלמות, בחו"ל יש מצלמה למכשירים כשרים רק בא"י היה איזה סיפור של איזה מגזר שלא אפשרו את זה אבל לפי המצב שזה כל כך מתייקר זה נראה שזה ייכנס גם למכשירים הכשרים.
נראה לך?
ואם כן זה מקצועי?

• הוסף לסימניות
נראה לך?
ואם כן זה מקצועי?
אם זה יהיה מקצועי מן הסתם זה ישתדרג, וברור שנראה לי, לא הבנתי מה הבעיה שמצלמה, SMS ומפות במכשיר כשר, ושמעתי שבעצם ועדת הרבנים רצתה לאשר את זה והיה לחץ מאיזה קהילה שלא לאשר ומאז הכל היסטוריה, ברגע שהציבור כבר לא יכולים וזה מתחיל להיות מאוד מוגזם כי SMS נכנס מאוד חזק לחיים שלנו וזה באמת לא בעיה, זה מסוג הדברים שלפני שמתירים מעלים את כל הבעיות שבדבר ואחרי שמתירים רואים שלא דובים ולא יער... ולכן אין שום סיבה מוצדקת לאסור את זה ובחו"ל יש לרב מכובד מכשיר כשר שכולל מפות מצלמה וSMS ואף אחד שמה לא חלם לרגע שזה בעיה..

• הוסף לסימניות
מי מדבר על אנדרואיד, או חסימה?
מדברים על מצלמה בלי רשת בכלל.
וגם אם היא יקרה, ונוחה, לדעתי יקנו אותה.

• הוסף לסימניות
מי מדבר על אנדרואיד, או חסימה?
מדברים על מצלמה בלי רשת בכלל.
וגם אם היא יקרה, ונוחה, לדעתי יקנו אותה.
כן
מצלמה באיזה ממשק?
חיצוני , תפעולי?
וחוץ מזה , שלמצלמות בלי זום אופטי אמיתי - כזה שיוצא
כמעט אין אפשרות להגדיל

• הוסף לסימניות
הדרן עושים חסימה שאי אפשר להסיר. לכאורה הכי פשוט לפנות אליהם ולבקש שיעשו דבר כזה.
דרך אגב יש לי מצלמה של קנון לא בשימוש. יכולה לומר שלעומת המצלמה בהדרן, האיכות שלה נמוכה מאוד.
רוצה למכור?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לומר לקנות מכשיר חכם ולעשות חסימה של הדרן שהמכשיר תשמש רק למצלמה?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לומר לקנות מכשיר חכם ולעשות חסימה של הדרן שהמכשיר תשמש רק למצלמה?
לקנות מכשיר של הדרן. הם לא עושים חסימה על מכשירים אחרים אלא יש להם מכשירים מוקשחים שלהם.
אני לא יודעת אם יש להם דבר כזה (רק מצלמה) אבל אפשר לפנות אליהם ולבקש. מה שכתבו פה...

• הוסף לסימניות
לקנות מכשיר של הדרן. הם לא עושים חסימה על מכשירים אחרים אלא יש להם מכשירים מוקשחים שלהם.
אני לא יודעת אם יש להם דבר כזה (רק מצלמה) אבל אפשר לפנות אליהם ולבקש. מה שכתבו פה...
אז תכלעס אתם אומרים לקנות מכשיר חכם מסונן...

• הוסף לסימניות
אז תכלעס אתם אומרים לקנות מכשיר חכם מסונן...
למה לנסות להוציא בכוח דבר שלא נאמר?
אמרתי שאפשר לפנות להדרן ולבקש מהם אם הם יכולים לעשות מכשיר שישמש כמצלמה בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה