מצלמה לקניה

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעונין לקנות מצלמה לשימוש ביתי בגדול, אשתי ככל הנראה תעשה את השימוש המירבי. ס"ה אני רואה שאנשים ממש מרוצים מקנון.
אשמח לקבל את חוות דעתכם להשוות בין SX410 דמוי SLR.
או לSX710 שהינה קומפקטית עם יכולות גבוהות.

תודה רבה!
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-camera&modelsid=894650,892651

• הוסף לסימניות
מעלות וחסרונות :

710 - יכולות צילום וידאו טובות יותר, משקל ונחות, יכולת איזו משופרת.
410 - טווח זום אופטי גדול יותר ושמירה על מפתח צמצם פתוח יותר בטווחים הארוכים, סוללה חזקה יותר.

לשימוש ביתי הייתי בוחר ב-710 מבניהן

• הוסף לסימניות
תודה דוד, עזרת לי מאוד.

• הוסף לסימניות
דוד יודע מה הוא אומר כדאי להקשיב לו

• הוסף לסימניות
יש לי למכור את המצלמה SX410, השתמשתי בה 3 פעמים, היא חדשה ממש!!!!
ואני מוכרת ב700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2175603:
מעלות וחסרונות :

710 - יכולות צילום וידאו טובות יותר, משקל ונחות, יכולת איזו משופרת.
410 - טווח זום אופטי גדול יותר ושמירה על מפתח צמצם פתוח יותר בטווחים הארוכים, סוללה חזקה יותר.

לשימוש ביתי הייתי בוחר ב-710 מבניהן

מה יותר טוב לצילומים ווידאו בתוך הבית בתאורה לא טובה, ה710 או 410?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודמונאז';2176165:
מה יותר טוב לצילומים ווידאו בתוך הבית בתאורה לא טובה, ה710 או 410?

ה710
בעדשה רחבה (בבית) נותנת צמצם פתוח יותר.
יכולת הוידאו שלה עם יותר פריימים לשניה, וברזולוציה גדולה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה