מצלמה מצלמה מחפשת נרתיק הולם

• הוסף לסימניות
היא כאן. המצלמה החדשה. חמודה, שחרחרה, מעדכנת אותנו ביפנית רצוצה שהיא צריכה קצת לנוח ולהיטען לפני שתוכל להתחיל לעבוד.
בעוד היא מנמנמת מתלאות הדרך, התחלנו אנחנו לחפש לה נרתיק.
הדרישות, לפי סדר חשיבותן:

-שישמור על המצלמה היטב
-שלא יעלה יקר מדי
-שיהיה יפה ברמה סבירה.

בחנות האלקטרוניקה לא ממש ידעו מה להציע. היו שם קופסאות קשיחות ב-30 ש"ח, נרתיקים יקרים ב-95 ש"ח, וכל מיני שלבי ביניים.

אנחנו ממש נשמח ונודה לכל מי שיוכל לספר מנסיונו, איזה נרתיק מומלץ, או להרגיע אותנו שזה לא משנה, כולם אותו דבר.
וכמובן נשיב לכם כגמולכם הטוב, כשתחפשו מתכון ללא גלוטן, טופס לדוח השנתי במס הכנסה, או קו אוטובוס בירושלים.

( @דיצה , @פריידי , @הדודה מלכי , @בלון , @אנשים שמתמצאים בצילום)

• הוסף לסימניות
את יכולה לחפש לפי שם הדגם באליאקספרס.
יש להם בד"כ נרתיקים ממש טובים (לא אלו בדולר או שניים) במחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
היא כאן. המצלמה החדשה. חמודה, שחרחרה, מעדכנת אותנו ביפנית רצוצה שהיא צריכה קצת לנוח ולהיטען לפני שתוכל להתחיל לעבוד.
בעוד היא מנמנמת מתלאות הדרך, התחלנו אנחנו לחפש לה נרתיק.
הדרישות, לפי סדר חשיבותן:

-שישמור על המצלמה היטב
-שלא יעלה יקר מדי
-שיהיה יפה ברמה סבירה.

בחנות האלקטרוניקה לא ממש ידעו מה להציע. היו שם קופסאות קשיחות ב-30 ש"ח, נרתיקים יקרים ב-95 ש"ח, וכל מיני שלבי ביניים.

אנחנו ממש נשמח ונודה לכל מי שיוכל לספר מנסיונו, איזה נרתיק מומלץ, או להרגיע אותנו שזה לא משנה, כולם אותו דבר.
וכמובן נשיב לכם כגמולכם הטוב, כשתחפשו מתכון ללא גלוטן, טופס לדוח השנתי במס הכנסה, או קו אוטובוס בירושלים.

( @דיצה , @פריידי , @הדודה מלכי , @בלון , @אנשים שמתמצאים בצילום)

לדעתי אם זה הולך להיות שמור כפי שהבטחת,
את לא צריכה משהו יקר.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם זה הולך להיות שמור כפי שהבטחת,
את לא צריכה משהו יקר.
משהו יקר זה 400 ש"ח? 95 ש"ח? או כמה?
אתן הצלמות, איפה שמות את המצלמות הקומפקטיות שלכן?

• הוסף לסימניות
פשוט פשוט
ב-30שח
כמובן אם היא תיהיה שמורה כן?
הקומפקטית שלי בלי נרתיק בכלל,
אבל יש לה מקום במגירה ואף אחד לא נוגע בה!
והמקצועית בתיק רגיל של מצלמות מקצועיות לא משהו רציני....
אבל אין להן תוכנית לנחות ארצה....
[למה בעצם נראה לך שצריך להשקיע בנ"ל?]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרף
גם אני מחפש

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבת שלי לקנון 185 את הקשיח,היפה והחדשני ב10 ש"ח, במכירה של כץ במודיעין עילית
בחנויות ראיתי אותו דבר ב30 +

• הוסף לסימניות
העלתי כאן בעבר, אני קניתי לבת שלי נרתיק קשיח בצבע ורוד. והזמנתי לה מדבקה חתוכה בצורת עץ והדבקתי על הנרתיק.
כי רציתי נרתיק קשיח ויפה, ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה מין מצלמה זאת?
לא יכלה לסחוב איתה איזה תיק?
מי יוצא לכזאת דרך ארוכה בלי תרמיל כלשהו?
תמהני.

היא 'טיפוס' אמיתי.

רבתי איתה עכשיו רבע שעה, אני מתחננת בעברית, והיא עונה ביפנית, וחסר לי כפתור שזז ימין ושמאל בין התפריטים כדי להחליף שפה, ריבונו של עולם. הגעתי בקלות למסך החלפת השפות, אבל איך זזים בו?!

אחרי רבע שעה מיצינו שתינו את מנת התסכול ההדדית. פתאום נזכרתי שבעצם, כולם אמרו שיש לה מסך מגע. לא צריך כפתורים.
מאותו רגע הגברת מדברת עברית שוטפת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מהרגע שהיא קיבלה על עצמה להיות ישראלית, יש מצב שתזרומנה יותר בקלות. או לפחות תרבנה בצורה מתורבתת יותר.

אני מאד בעד נרתיקי המצלמה מסיליקון, קומפקטים, נוחים ויפים. שומרים על המצלמה מנוזלים שלא מכוונים כלפיה ומנפילות שקורות גם במשפחות הזהירות ביותר.

• הוסף לסימניות
היא 'טיפוס' אמיתי.

רבתי איתה עכשיו רבע שעה, אני מתחננת בעברית, והיא עונה ביפנית, וחסר לי כפתור שזז ימין ושמאל בין התפריטים כדי להחליף שפה, ריבונו של עולם. הגעתי בקלות למסך החלפת השפות, אבל איך זזים בו?!

אחרי רבע שעה מיצינו שתינו את מנת התסכול ההדדית. פתאום נזכרתי שבעצם, כולם אמרו שיש לה מסך מגע. לא צריך כפתורים.
שמחה שהגעתם להבנות.
חבל שהיו כל כך הרבה חיכוכים בדרך.
אבל האמת, היא נשמעת די מרדנית ומעט אימפולסיבית.

• הוסף לסימניות
מהרגע שהיא קיבלה על עצמה להיות ישראלית, יש מצב שתזרומנה יותר בקלות. או לפחות תרבנה בצורה מתורבתת יותר.

אני מאד בעד נרתיקי המצלמה מסיליקון, קומפקטים, נוחים ויפים. שומרים על המצלמה מנוזלים שלא מכוונים כלפיה ומנפילות שקורות גם במשפחות הזהירות ביותר.

איפה קונים, כמה עולה ואיך נראה?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כרגע רק במקצועית... :p
ולה יש את התיק שלה, כבודו מלא עולם, שהוא ענק.......... :confused:

אני ממליצה על קשיח, שעם כל הכבוד לשמירה הכי הרמטית, כל פריט
יכול ליפול\להחבט\לקבל מכה עדינה כשהאוטובוס מסתובב בפניה.
אם יש קשיח עם ריפוד בפנים-עדיף.
מאמינה שתוכלי למצוא בזול באתרים השונים.

• הוסף לסימניות
בכל חנות צילום תמצאי בקלות נרתיק למצלמה קומפקטית.
אל תקני בעלי אקספרס, הנרתיק שאני הזמנתי משם, מנוחתו עדן בארון העליון, כי הגדלים לא מתאימים, למרות שהזנתי בדיוק את הדגם.
חנויות צילום יש לך לרוב בסביבתך, במרכז כלל / בקינג ג'ורג וכו'

• הוסף לסימניות

תכנסי לפוטו, לא לחנות אלקטרוניקה, שם ידעו להציע לך את הנרתיק הכי מתאים

להקדיש לזה יותר מ100 ש"ח נשמע לי מופרך לחלוטין
ומצד שני זה גם לא כזה סכום גבוה ששווה לך להזמין, לחכות חודשיים עד שיגיע ואז לגלות שהמוצר שהזמנת לא מוצלח בעליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה