מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
שעצוב לי לראות את מי שקונה אותה בחו"ל!

בארץ יותר זול, יותר אמין, בלי מע"מ ובלי עמילות מכס.
ואם יורשה לי, החבילה הזו מלאה שטויות ברמה ממש מצערת,.
לקנות את 3 או 4 הפריטים הנכונים, בארץ, עם אחריות ובלי סיכונים, ובמחיר ממש טוב למתחילים, זו הדרך הנכונה.
יש דברים זולים בחו"ל, אני קונה המון. המקרה הזה ודומיו- פשוט טעות.

• הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים???

על איזה מצלמה אתם ממליצים?
משהוא שיהיה טוב למתחילה
אבל שיהיה מקצועי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 8787;1596157:
על איזה מצלמה אתם ממליצים?
משהוא שיהיה טוב למתחילה
אבל שיהיה מקצועי?

תלוי מה התקציב שלך, המקצועיות יקרות.

• הוסף לסימניות
מה הרמה של המצלמה הזאת???
זה נקרא מקצועי?

התקציב שלי הוא בערך 4000 ש"ח + -

• הוסף לסימניות
4000 זה סכום יפה מאד! תלוי מה רוצים להכניס בו...
גוף 60D ועדשה 17-50 2.8 מקצועית ממש, אפשר לרכוש בסכום הזה!
שתי עדשות ופלאשים ו... זה כבר לא.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על המצלמה הזו: Canon EOS Rebel T3
היא נקראת איכותית?
ביחס ל Canon EOS 60D
מה ההבדל?

באיזה חנות אתם ממליצים לקנות ???

• הוסף לסימניות
הT3 היא הגרסא הישנה יותר (4 שנים אחורה) של הT5.
היא המצלמה כמעט הכי 'למתחילים' שיש לקנון, ולהשוות אותה ל60D כמעט ואין מה. אולי את גודל החיישן או משהו...
אם חייבים מצלמה מהניילונים (אני תמיד ממליץ לקנות מקצועית יד2 במקום בסיסית חדשה), ומתקשים לקבל את העצה הטובה של לא לקנות עדשות פשוטות, אז כן. אפשר לקנות אותה עם 18-55 ולסמן V ברשימת הקניות. במקביל אפשר לגלגל כאן בפורום אחורה ולראות את כל מי שנתקעה עם עדשת מתחילים (אפילו די יקרה), וחודשיים אחרי שהבינה מה באמת עושים עם ציוד צילום התחרטה על כל שקל. ככה זה.

אם מתכוונים להוציא 4000 ש"ח, את ההמלצה שלי כבר אמרתי. השדרוג היחיד הנוסף שכדאי לשקול, הוא לקנות את שני הפריטים הנ"ל (60D ועדשה 17-50) יד 2 ולחסוך 1500₪(!) לפלאש ואולי גם עדשה נוספת...

• הוסף לסימניות
באיזה חנות מומלץ לקנות?
(עדיף בירושלים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה