לא מצלם נשים ובנותמה זה אומר "מלא"? מסך בשחור לבן? ללא אופציה לוידאו? בלי מסך בכלל?
כשהדרך ל"לכתחילה מלא" עוברת דרך זלזול נוראי בכל אחד שחושב טיפה'לה אחרת-הדרך הזו פסולה מלכתחילה!חבל על הזלזול
רבנים מכל קצוות היהדות החרדית, העדה החרדית, הרב לנדא והרב רוזנבלט מבני ברק, ועוד עוד
המליצו ופסקו לקנות רק מצלמות של לכתחילה מלא (ללא הסרטות), ובדיעבד - לכתחילה (ללא ווי פי מובנה)
אולי הרב שלכם מתיר (?)
אבל למה לזלזל במי שרוצים לשמור על חינוך ילדיהם, ולציית לגדולי ישראל?
הדרך של איזה רב מתוך החותמים הינה פסולה מלכתחילה?כשהדרך ל"לכתחילה מלא" עוברת דרך זלזול נוראי בכל אחד שחושב טיפה'לה אחרת-הדרך הזו פסולה מלכתחילה!
(ככה לפחות משתמע מהעלונים הקוראים לרכוש רק מוצרים בכשרות הנ"ל)
ברור לי כשמש בצהריים שאם הרבנים הנ"ל היו נחשפים לעלון "השמעיני" ולעלון "הפתרון" הם היו מזדעזעים!הדרך של איזה רב מתוך החותמים הינה פסולה מלכתחילה?
יש מי שקנה דגם שכן מרוצה ממנו?אני אענה לך בצורה קונקרטית - כן, קניתי אקיטו היא נקראת כמדומני לכתחילה, האיכות נחמדה ולא מעבר סוג של מצלמת ילדים משודרגת...
תברר באאוטנט בטלפון 0722613613 איזה דגם של מצלמות קנון אפשר לנתק ממנו אופציה של הסרטה וגם אופציה של צפיה בהסרטהמחכה למישהו שיש לו
ומרוצה
חשבתי שאני המשוגע היחיד שחושב שהעלונים האלו מופרעים לחלוטיןברור לי כשמש בצהריים שאם הרבנים הנ"ל היו נחשפים לעלון "השמעיני" ולעלון "הפתרון" הם היו מזדעזעים!
העלונים הנ"ל קוראים במפורש לאלימות ולפריקת כל עול רבני ומעודד את הילדים לאי ציות להורים ולביזוי ת"ח
ואכמ"ל
רק אוסיף שסיפר לי אדם שמשמש כמפקח בחיידר שאצלו בחיידר הוא תפס את הילדים חצי דקה לפני ניפוץ רכב של בעל מקצוע שהגיע לת"ת רק בגלל שהיה לו מכשיר וויז, אותו מפקח אמר לי שברור לו שהאלימות הזו הגיעה מהעלונים הנ"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים