היה לנו חצי שנה,
מעדכנת- המצלמה שיש לנו בבית IXUS 185
הDOQO יותר טובה ממנה, בפער. (אבל לא היינונ מרוצים מה185 מההתחלה. היא לא מוציאה תמונות נורמליות אם מי שמצלם הוא לא מומחה בצילום)
ברור שעם ידע אפשר להוציא תוצאות הרבה יותר טובותהיי
צודקת חלקית
ולמה אני מתכוון ?
לא צריך להיות מומחה לצילום כדי לצלם תמונות טובות במצלמה ביתית פשוטה
מספיק וצריך לדעת מספר דברים ואז התוצאות יהיו בהתאם
למשל :
לבטל בתפריט זום דיגיטלי עוד לפני שפותחים את המארז של המצלמה
כלומר בשניה הראשונה
להגדיר בתפריט איכות תמונה הטובה ביותר
להגדיר בתפריט גודל תמונה מקסימלי
לא להפעיל זום בתוך הבית או במקומות שאין תאורה מספקת הזום לא מיועד לזה
אלא רק בחוץ באור יום טוב
אם אני לא טועה ל185 יש זום כפול 8
בתאורה לא ממש טובה אין מנוס מלהשתמש בפלאש
אז לא צריך להיות מומחה בצילום אבל בהחלט צריך לדעת את הנקודות הנ"ל
הפעלת זום מורידה עוד יותר את כמות האור שנכנסת למצלמה ואז המצלמה מגדילה את החשיפה וכל תזוזה של היד או של המצולם גורמת למריחת התמונה
דבר נוסף במצב הנל המצלמה מעלה מאוד את האיזו מה שגורם לגרעון או רעשים(תמונה עם נקודות קטנטנות צבעוניות ) ולהרס התמונה
המצלמות הביתיות לא יודעות להתמודד טוב עם איזו גבוה
בישנות לא הייתי מצלם עם איזו מעל 100 ובחדשות אפשר גם 400 פשוט צריך לראות מאיזה מספר המצלמה מתחילה להרעיש
הנה תמונה שצלמתי עם מצלמה ישנה בהרבה מה-
185
והרבה פחות איכותית ועם חיישן ישן שאולי אפשר לשים לו איזו 100 אבל בטח שלא יותר מזה
ה -
Ixus 80
אגב גם מצלמה מקצועית עם עדשות תתן תוצאות גרועות במצב תאורה לא טוב אלא אם משתמשים בעגשה מתאימה עם צמצם פתוח
F2.8 ומטה
התמונה מוקטנת מאוד אז יתכן ובמסך מחשב תראה פחות טוב מאשר בסמטרטפון
צפה בקובץ המצורף 1857869
ברור שעם ידע אפשר להוציא תוצאות הרבה יותר טובות
אבל כשאני נותנת לילד מצלמה, אני רוצה שבלי הרבה ידע יצאו תמונות סבירות. בינתיים ממה שנראה- בDOQO זה קורה. אולי בגלל שהיא פשוטה יותר ופחות טובה, אבל בתכלס בשורה תחתונה הילד מצליח להוציא תמונה וסרטון סבירים ומה185 הוא לא הצליח
כלא צלמת, לקחתי מאחיינית שלי, והיא פשוט מחרידהשוב שואלת,
האם יש למישהו ניסיון עם האיי קאמרה, זה פשוט מגרה אותי הקומפקטיות.
אני צריכה תמונות באיכות טובה, קצת הסרטות . ביתי, אני לא צלמת מקצועית.
תנסי לקרא גם ל @מרגלית ויסברג@AR
@שיפי פוקסמן
רכשנו את הפרו המדוברת באשכול.
כבל ההטענה המגנטי נעלם.
היינו בכמה חנויות ולא היה.
איפה ניתן להשיג את הכבל?
אם זה לא מסתדר לך, תעדכני, אנסה לעזור לךאצל לייזר ליין.
רכשנו דרך האתר והגיע תוך יומיים עם משלוח עד הבית.
אנסה באמת לתקשר איתם. יש אופציה להתכתבות עם נציג.
תודה!
התכתבתי עם שרות הלקוחות של היצרן עצמו.אם זה לא מסתדר לך, תעדכני, אנסה לעזור לך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים