מצלמה קומפקטית מסדרת G

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש בייתי
אני בעבר שמעתי המלצות רבות על קנון מסדרת G
למישהו יש מידע בנושא ויודע גם איזה דגם מומלץ??

• הוסף לסימניות
לי יש את הCANON G12- מרוצה +++
הייתי ממליצה לקנות את הדגם החדש של הסידרה G15

• הוסף לסימניות
אולי תפרטו מה מיוחד במצלמה הזו?

• הוסף לסימניות
תבדקי גם את הG1X.

חיישן טוב יותר מחד- וצמצים סגורים מאידך.
היא גם יקרה יותר.

עוד אפשרות זה הEOS-M.
היתרון הוא שעם מתאם ניתן להלביש כל עדשת קנון.

http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=316857

• הוסף לסימניות
הגלים תודה
אני רוצה אבל משהו קומפקטי ולא קצת גדול כי יש לי כבר SX110 או120 לא זוכרת וזה יחסית גדול מאד

• הוסף לסימניות
אין תוצאות של זה בזאפ
מה מחירו??

• הוסף לסימניות
הG1X לפני כחצי שנה עלתה באיזור ה2800.
בכל מקרה זה מצלמה מעולה! גם לאנשים בלי הבנה היא מוציאה תמונות מצוינות.
צבעים יפים, חדות וכו.
ממליצה לגמרי....

• הוסף לסימניות
לי יש את ה12 ואני מאוד מרוצה אבל ה15 טובה יותר הייתי קונה אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;1133631:
לי יש את ה12 ואני מאוד מרוצה אבל ה15 טובה יותר הייתי קונה אותה.

סליחה על ההקפצה,

ריקי, תוכלי להעלות תמונות שצילמת עם המצלמה הזו?

ומה ההבדל בין ה -16 ל- 15 ?

תודה רבה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה