מצלמה קומפקטית

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת,
מסדרת הXS של קנון,
איזה מצלמה מוצלחת יותר,
דגם SX260
או דגם SX600?

אשמח מאוד לתגובותיכם,
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לחוו"ד.
ובאופן כללי על הסדרה sx, היא באמת טובה? התמונות איכותיות? גם בתנאי תאורה לא אידיאליים? (כמובן ביחס לקומפקטיות..)

יש הפרש משמעותי במחיר בין הסדרה SX לסדרה IXUS שאנשים מרוצים ממנה מאד, האם ההפרש באיכות שווה את המחיר?

:eek:אודה לכם מאד אנשי המקצוע על הקדשת זמן ומאמץ למענה על שאלתי!

• הוסף לסימניות
אם אתם שמים רוב הזמן את הלחצן על אוטומט לא שווה להשקיע בסדרה של SX
אפילו להפך....
ויש כאן מלאאאא אשכולות על SX
דגם 600 זה החדש שבעברית?

• הוסף לסימניות
לי יש את xs260 לשימוש ביתי ואני מאד מרוצה!
התמונות חדות ובאיכות מעולה (יחסית לקומפקטיות, כמובן)
ופשוט כיף לצלם!
מומלץ!

• הוסף לסימניות
בס"ד,
קשה לענות על סדרה של מצלמות... לכל חברה יש קוי ייצור ובהן לכל מצלמה יש ייחודיות מסויימת (לפעמים קטנה) לעומת האחרות. יתכן ויש מס' דגמים מאוד דומים, אך היצרן מדגיש ייחודיות מסויימת ובמחיר מסויים לעומת שאר הדגמים או מול חברות אחרות בדגמים מסוימים.
להערכתי, יש לקבוע רף מחיר ולהשוות את המצלמות הטובות במקום הזה. יש לבחור במצלמה עם הנתונים שהכי מתאימים לנו.
כמו שנאמר בכמה אשכולות - מצלמה טובה, תמונות יפות וכו' אינן מאפשרות בחירה כל שהיא.
איך מצלמים - בתנאי אור טובים או חשוכים - האם יש מספיק עוצמת תאורה בפלאש?
רעדה לי היד או צילמתי ממכונית נוסעת - האם יש צורך במייצב תמונה?
האם צילמתי גוף מהיר על אוטומט? התמונה תצא מרוחה
כמה תמונות אפשר לצלם - האם הסוללה מספיקה ליום צילום או נדרשת סוללה נוספת?

במיוחד בצילום באוטומט, במצלמות קומפקט, כדאי להיות בתנאי הצילום הטובים יותר - במקום מואר, מטרת הצילום עומדת או נעה באטיות, להשתמש בזום ולמלא את מלוא המסך במטרת הצילום, לעמוד במצב יציב ככל האפשר ... לבדוק מה עוד מופיע בצילום ומאפיל על המצולם ...

להלן אתר המשווה נתוני מצלמות. מצאתי ובחרתי מס' נתונים להשוואה מצלמות קנון ובמחיר מסויים. כל שינוי בפרמטרים משנה את הרשימה לחלוטין:
http://snapsort.com/recommend#!brand=Canon&general=price&price=275&type=digicam

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה