מצלמה מצלמה שהעדשה שלה תקועה- מה עושים?

• הוסף לסימניות
הסתכלתי במצלמה, וכשרציתי לסגור, העדשה לא נסגרה ומאז היא תקועה ואי אפשר לצלם:(
מה עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
הלכנו לחברה לתקן רצו 380 ש"ח
הלכנו לטכנאי שהמליצו לנו בחנות שילמנו 200 ש"ח והחזיק חודש
הלכנו לבל תשחית תיקן ב-10 ש"ח ובינתיים מחזיק חצי שנה

• הוסף לסימניות
תנסו לשים בטריות חדשות.
אצלנו זאת היתה ה"תקלה".

• הוסף לסימניות
לפעמים לא שווה להשקיע בתיקון.
ואז מה שאפשר לעשות זה לכבות ולהדליק וכשהמצלמה מנסה לסגור את העדשה לנסות לעזור לה ע"י סיבוב קל ולחיצה קלה ביחד, לפעמים פשוט צריך להחזיר גלגלי השיניים למקום שבין הזומים.
לא מומלץ לכתחילה אך יכול להאריך את חיי המצלמה קצת

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמה שהחזירו לה את העדשה ב200 שקל אבל איכות התמונות ירדה.
או שמלכתחילה לא היתה איכותית.
יש לי מצלמה מדגם מאד ישן שמוציאה תמונות טובות אבל פתאום משהו בקורא כרטיסים נדפק שום כרטיס לא עובד עליו.
את זה גם ה"בל תשחית" מתקן?
עד שנקנה מצלמה חדשה..נחכה לקבוצת רכישה של פינתי...

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמה שהחזירו לה את העדשה ב200 שקל אבל איכות התמונות ירדה.
או שמלכתחילה לא היתה איכותית.
יש לי מצלמה מדגם מאד ישן שמוציאה תמונות טובות אבל פתאום משהו בקורא כרטיסים נדפק שום כרטיס לא עובד עליו.
את זה גם ה"בל תשחית" מתקן?
עד שנקנה מצלמה חדשה..נחכה לקבוצת רכישה של פינתי...

לאחת המצלמות שלנו היתה בעיה עם הקורא כרטיסים אז הוא גם סידר שם קורא כרטיסים קבוע
שבתוכו מכניסים כרטיס קטן

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר. חיפשתי פיתרון באינטרנט ומצאתי באתר ifixit
להפוך את המצלמה כך שהעדשה כלפי מטה ותוך כדי לחיצה על כפתור ההפעלה/כיבוי לדפוק אותה קלות על שולחן או משהו.
זה עבד לי בקלי קלות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בל תשחית 0548517711
בגדול עושים חצי סיבוב (בעדשה)לצד מסויים אבל כדאי לברר קודם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה