מצלמה מצלמה של קנון, יש סיכוי למחיר שפוי ??!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצלמה G7 mark III ? המחיר כמו שרשום?
אם תוכל להביא לארץ ויתאים לי אשמח לקנות
אני לא תכננתי להביא לארץ אלא להחזיר שם אם זה לא רלוונטי
וכן המחיר כמו שרשום
ככל הנראה זה לא רלוונטי כבר מישהו שמח לקנות ממני ב3000 אבל אם תרצו תזמינו מהחנות אני טס הרבה
ואני מוכן לקחת איתי כל פעם מצלמה

• הוסף לסימניות
אני שלמתי 70$
איך ניתן להזדכות?
אני שילמתי את המע"מ בלי לבקש החזר אבל חבר שלי קונה דרך העמותה ולא משלם
והבנתי שיש טופס שאיתו מקבלים ביציאה בכל אופן כוונתי הייתה לנסות לעזור אני לא מתעסק עם מצלמות ולא עם חוקי המע"מ
אבל ראיתי שכתבו סכומים של 4800 על G7 קנון ולאחר מיכן אמרו שבחנות B&H אין במלאי ודברתי איתם ואמרו לי שאפשר להזמין אפילו שאין להם ושאלו אותי איזה צבע וכו וכדי לכתוב משהו בטוח עשיתי את ההזמנה וחשבתי שיקח זמן שבועות ואבטל אבל לאחר 5 ימים זה כבר הגיע

• הוסף לסימניות
אני מוכרת מצלמת קנון 730 מחודשת במצב מעולה כמו חדש
ב2300 בלבד!
0534100157

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה