מצלמה מצלמה G 9 המלצות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על מצלמת קנון G9
איך היא,
רואה שכתבו פה רק על הG7
ורוצה לברר דווקא על הG9
מי שיש לו מידע בעניין ,אשמח מאוד.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי
התמונות מאד איכותיות
בררתי אצל גרפיקאית לפני שקניתי והיא אמרה לי שהיא לא רואה הבדל גדול באיכות התמונות בין ה9 ל7 וה7 עולה הרבה יותר כי יש בה כל מיני שכלולים טכניים
לי היה חשוב איכות תמונות והg9 שווה את זה

• הוסף לסימניות
יש לי
התמונות מאד איכותיות
בררתי אצל גרפיקאית לפני שקניתי והיא אמרה לי שהיא לא רואה הבדל גדול באיכות התמונות בין ה9 ל7 וה7 עולה הרבה יותר כי יש בה כל מיני שכלולים טכניים
לי היה חשוב איכות תמונות והg9 שווה את זה
תודה רבה
ואיך הזום?

• הוסף לסימניות
לי יש G9 ואני נהנת מאד ממנה
התמונות חדות ואיכותיות והמצלמה קלה וקומפקטית
ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
הבעיה ב'גי 9 זה שהטאצ' עלול לההרס מהר יותר מה שקורה גם לפעמים בג'י 7 ו 5 אבל אז יש את האופציה של הלחצנים
זה שיקול ממש משמעותי לדעתי... אני העדפתי לשלם עוד קצת ולקנות ג'י 7 - אין חרטות...!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה