האם ניתן להשיג את המצלמה הזאת היום של קנון מחפשת ולא מוצאת
צ צחית משתמש מקצוען 20/7/22 הוסף לסימניות #1 האם ניתן להשיג את המצלמה הזאת היום של קנון מחפשת ולא מוצאת
J joelly משתמש מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 20/7/22 הוסף לסימניות #2 לא כדאי. בקטגוריית המירורל'ס קנון פחות מומלצת. עדיף פוג'י או סוני.
צ צחית משתמש מקצוען 20/7/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י joelly: לא כדאי. לחצ/י כדי להרחיב... למה לא כדאי? וחוץ מזה לא מצאתי את זה באף מקום נכתב ע"י joelly: בקטגוריית המירורל'ס קנון פחות מומלצת. עדיף פוג'י או סוני. לחצ/י כדי להרחיב... ואיזה דגם את ממליצה מהם משהו שהמפרט שלו דומה, והמחיר נערך לאחרונה ב: 20/7/22
נכתב ע"י joelly: לא כדאי. לחצ/י כדי להרחיב... למה לא כדאי? וחוץ מזה לא מצאתי את זה באף מקום נכתב ע"י joelly: בקטגוריית המירורל'ס קנון פחות מומלצת. עדיף פוג'י או סוני. לחצ/י כדי להרחיב... ואיזה דגם את ממליצה מהם משהו שהמפרט שלו דומה, והמחיר
J joelly משתמש מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 22/7/22 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י צחית: למה לא כדאי? לחצ/י כדי להרחיב... כי בקטגוריה הזו (MIRRORLESS) קנון נכנסה לשוק מאוחר יחסית, ולכן יש חברות אחרות שמתמתחות יותר ממנה בתחום, וממילא הדגמים שלהן יותר טובים, וגם- נכתב ע"י צחית: והמחיר לחצ/י כדי להרחיב... התמורה ביחס אליו יותר טובה. ** אני לא מספיק מכירה את הדגמים. אבל תחפרי קצת בפורום תקבלי הרבה מידע.
נכתב ע"י צחית: למה לא כדאי? לחצ/י כדי להרחיב... כי בקטגוריה הזו (MIRRORLESS) קנון נכנסה לשוק מאוחר יחסית, ולכן יש חברות אחרות שמתמתחות יותר ממנה בתחום, וממילא הדגמים שלהן יותר טובים, וגם- נכתב ע"י צחית: והמחיר לחצ/י כדי להרחיב... התמורה ביחס אליו יותר טובה. ** אני לא מספיק מכירה את הדגמים. אבל תחפרי קצת בפורום תקבלי הרבה מידע.
צ צחית משתמש מקצוען 22/7/22 הוסף לסימניות #5 נו מי יודע איזה מצלמה דומה לM100 של קנון בחברות פוג'י או סוני כמו ש @joelly כתבה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת