- הוסף לסימניות
התקציב- שלה די נמוך- 700 ש"ח. זה מגוחך?השאלה מה התקציב, ה-285 של קנון מצלמה ממש טובה לגיל, ואח"כ ה740 זה רמה מעל
[לגבי כל המצלמות של החברות הלא מוכרות אני לא ממש מבין בהם ולא כדאי לקנות ללא המלצות]
התקציב- שלה די נמוך- 700 ש"ח. זה מגוחך?השאלה מה התקציב, ה-285 של קנון מצלמה ממש טובה לגיל, ואח"כ ה740 זה רמה מעל
[לגבי כל המצלמות של החברות הלא מוכרות אני לא ממש מבין בהם ולא כדאי לקנות ללא המלצות]
א"כ הייתי ממליץ על מצלמת קודק PIXPRO FZ55 אני לא מכיר אישית את המצלמה אבל קראתי עליה הרבה ובתגובות של האנשים ממש שמחים איתה.[ובחודשים האחרונים היא מדורגת המצלמה הכי נמכרת ביפן]התקציב- שלה די נמוך- 700 ש"ח. זה מגוחך?
היברו? אחריות בארץ?א"כ הייתי ממליץ על מצלמת קודק PIXPRO FZ55 אני לא מכיר אישית את המצלמה אבל קראתי עליה הרבה ובתגובות של האנשים ממש שמחים איתה.[ובחודשים האחרונים היא מדורגת המצלמה הכי נמכרת ביפן]
מצורף קישור לאמזון הדירוג ממש גבוה!
תודה על המידע!א"כ הייתי ממליץ על מצלמת קודק PIXPRO FZ55 אני לא מכיר אישית את המצלמה אבל קראתי עליה הרבה ובתגובות של האנשים ממש שמחים איתה.[ובחודשים האחרונים היא מדורגת המצלמה הכי נמכרת ביפן]
מצורף קישור לאמזון הדירוג ממש גבוה!
אמור להגיעה היום לסניפי ירושלים או ביתר???
אמור להגיעה היום לסניפי ירושלים או ביתר???
משהו יודע??אמור להגיעה היום לסניפי ירושלים או ביתר???
לא חושבת שזה סיכון כ"כ גדולמנסיון מר- מאוד קשה וכמעט בלתי אפשרי לממש אחריות על מוצרי חשמל שנקנו באושר עד.
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני נכוויתי בשני מכשירי חשמל- אחד עלה לי 2,000 שקל והשני 500 שקל ולא היה עם מי לדבר.
המכשיר עם ה-2,000 שקל היה חסר בו חלק, פניתי לאושר עד, הם הפנו אותי ליבואן שרשום, היבואן אמר שלא מכיר בכלל. ככה זרקו אותי הלוך וחזור
בסוף בעלי פנה למישהו שהכיר את מנהל המחסן באושר עד שהסכים בסוף לפתוח מארז אחר ולתת לי את החלק החסר.
אבל עוגמת נפש גדולה מאוד היתה לי.
אני כבר מפחדת לנסות את מזלי שם...
אפשר לקנות ביד2.....התקציב- שלה די נמוך- 700 ש"ח. זה מגוחך?
היום או מחר???????????????????????אמור להגיעה היום לסניפי ירושלים או ביתר???
כמו שהבנתי בביתר היה היום ונגמר תוך כמה דקותהיום או מחר???????????????????????
ואמור להגיעה עוד לביתר או לירושלים??כמו שהבנתי בביתר היה היום ונגמר תוך כמה דקות
תודה ואשמח אם יעדכנו אם יודעים כמה זמן לפני שמגיעההיה היום גם בשמגר וגם בגבעת שאול
הגיעו 30 יחי' לכל חנות ונגמר צפי להגעה נוספת בימים הקרובים.
לגבי ביתר, מקור מוסמך טוען לי לצפי הגעה בימים ראשון-שני.
חחחח....תודה ואשמח אם יעדכנו אם יודעים כמה זמן לפני שמגיעה
יודע גם לגבי בני ברק אולי??היה היום גם בשמגר וגם בגבעת שאול
הגיעו 30 יחי' לכל חנות ונגמר צפי להגעה נוספת בימים הקרובים.
לגבי ביתר, מקור מוסמך טוען לי לצפי הגעה בימים ראשון-שני.
אין לזה עברית אבל מצלמה ממש פשוטה. [קל לתפעול] לגבי אחריות אין לי מושג.היברו? אחריות בארץ?
לא נראה לי שכ"כ ירד, מוכרים אותה בארץ נראה לי סביבות 600תודה על המידע!
זה נראה שיש מס ייבוא האם כדאי לחכות שהוא ירד או אין צפי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //