מידע שימושי מצלמה SX740 באושר עד! 1,999 ש''ח

אמור להגיעה היום לסניפי ירושלים או ביתר???

גם אני אשמח לדעת

משהו יודע??

כמו שהבנתי בביתר היה היום ונגמר תוך כמה דקות

לגבי ביתר, מקור מוסמך טוען לי לצפי הגעה בימים ראשון-שני.
נשמע נכון, גם לי שאין לי שום מידע מוסמך.
כי אם אושר עד בביתר ינהגו כמו שעשו עם הדרימי, עם הטינקו ועם עוד כמה מכשירי חשמל שווים שהביאו, אז יגיע עוד לפחות פעם- פעמיים ויותר. יש להם אינטרס להשקיע שאנשים ירוצו לסניף החדש.

אם יהיה מחר בעז"ה נעדכן בלי נדר, ואם לא יהיה כנראה יביאו עוד שבוע הבא (ועלול לאזול במהירות כמובן).

מחפשים מצלמה טובה לילדה קצת מעל בת מצווה, קנינו לה ב460 ש"ח איי קאמרה והיא ממש גרועה, איטית מאד, איכות התמונות נמוכה .
מה מומלץ?
מצלמות קנון משימוש קצר עד 800 שקל אם אחריות כמה חודשים יש כרגע לקנות לפחות 5 דגמים במלאי אצל 0548445557

השפה אנגלית,
לגבי הצבע אין לי מושג...
(אמרו שאפשר לשנות שפה לעברית,אני לא יודעת איך... @משה איור ?)
ניתן להוסיף עברית מלאה למצלמה ב100 שקל אצל 0548445557
זה לא רק מוסיף את השפה עברית זה מוסיף את כל השפות שיש בדרך כלל במצלמות קנון ביחד עם העברית
אם אני לא טועה זה מחליף מאנגלית ויפנית ליותר מ30 שפות
כמובן זה עובד רק על דגמים שקיים באותו דגם עברית כמו 740, 720, 620, G7, ועוד ועוד

הדגם R100 שלא קיים הדגם הזה בכלל עברית לא ניתן להוסיף לו עברית

כמה עולה אצלך sx740?
זה לא אצלי זה החברותא שלי
יותר זול לכם לקנות בזאפ במחיר 2300 ולהוסיף עברית בעוד 100
בדגם 740 הוא לא הכי זול, בG7 ועוד דגמים הוא נקרא זול

וודאי אם תקנו בB&H יהיה הרבה יותר זול

שימו שמצלמה sx740 שקניתי בB&H הגיעה עם עברית מובנית.

כמה עלה? ולפני כמה זמן?
הגיע עכשיו. הוזמן לפני כשבוע.
הזמנתי לכתובת בארה"ב שם המס שונה.
לכתובת בארץ אמור לעלות באיזור ה2100-2200 כולל מע"מ ומשלוח.

• תודה
Reactions: byy
הגיע עכשיו. הוזמן לפני כשבוע.
הזמנתי לכתובת בארה"ב שם המס שונה.
לכתובת בארץ אמור לעלות באיזור ה2100-2200 כולל מע"מ ומשלוח.
תוכלו לכתוב איך מזמינים?

תוכלו לכתוב איך מזמינים?

• תודה
Reactions: byy
מה ההבדל בין G7 ל- 740?
בהשוואה לזה שהקומפקטית שלי כרגע היא G9 , אחד מהדגמים הנ"ל הוא באמת התקדמות משמעותית באיכות הצילום?

מה ההבדל בין G7 ל- 740?
בהשוואה לזה שהקומפקטית שלי כרגע היא G9 , אחד מהדגמים הנ"ל הוא באמת התקדמות משמעותית באיכות הצילום?
G7III קצת יותר טוב אבל ממש לא הבדל משמעותי [בעיקר המעבד]
ו740 פחות.

G7III קצת יותר טוב אבל ממש לא הבדל משמעותי [בעיקר המעבד]
ו740 פחות.
היותר טוב והפחות טוב- ביחס ל- G9?
כלומר G9 יותר טוב מ- 740 וקצת פחות טוב מ- G7III ?

או שההשוואהבין 2 הדגמים עצמם, כלומר, בין G7 למול 740

תכלס
האם מישהו יודע אם אמור להתחדש מלאי באחד הסניפים?????0

מישהו יודע איפה אפשר להשיג G7 במחיר טוב?

א"כ הייתי ממליץ על מצלמת קודק PIXPRO FZ55 אני לא מכיר אישית את המצלמה אבל קראתי עליה הרבה ובתגובות של האנשים ממש שמחים איתה.[ובחודשים האחרונים היא מדורגת המצלמה הכי נמכרת ביפן]
מצורף קישור לאמזון הדירוג ממש גבוה!

תודה על המידע!
זה נראה שיש מס ייבוא האם כדאי לחכות שהוא ירד או אין צפי?

לא נראה לי שכ"כ ירד, מוכרים אותה בארץ נראה לי סביבות 600
למה לא ירד?
זה בדיוק מה שסמטוריץ הודיע שהוא הולך לעשות, הורדת מס ליבוא אישי עד 150$. המצלמה היא 140$.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה