• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית וללמוד,
התקציב שלי הוא גג 4000 למצלמה ועדשה.
אני הולכת לצלם בעיקר בחוץ,
מה אתם ממליצים לי? (לא מבינה כלום בדגמים של מצלמות)
מה עם יד שניה? שווה?

• הוסף לסימניות
בגזרת הניקון הייתי ממליץ על ה D7100 במחיר של 2,899 ש"ח רק לגוף.
ולקנות עדשת 18-105 גם כן של ניקון ב- 1200 ש"ח
או את הדגם עם אורך מוקד יותר ארוך ( זום רחוק יותר ) Nikkor 18-140mm בתוספת של בערך 500 ש"ח פלוס מינוס.
שתי העדשות האלה מעולות לצלמת מתחילה ומינימליות בהשקעה וטובות בביצועים התחלתיים.
אם יש קצת יותר תקציב כדאי לשדרג לגוף מצלמה D7200 היותר חדיש, אך בצילומי חוץ זה לא יהיה קריטי בכלל.

בגזרת הקנון אני פחות בקיא ולכן מעדיף שלא להמליץ לך, וגם אין לי הרבה נסיון עם הציוד שלהם.

• הוסף לסימניות
בגזרת הקנון-..
750D + 85MM F1.8 [למצלמה מעבד חדש יותר 19 נקודות פוקוס מסך מגע ומפרקי].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2128143:
בגזרת הקנון-..
750D + 85MM F1.8 [למצלמה מעבד חדש יותר 19 נקודות פוקוס מסך מגע ומפרקי].

הניקון D7100 טובה יותר מהקנון 750D בכל פרמטר חוץ מבצילום וידאו. והיא עולה כ-400ש"ח יותר.

המקבילות לקנון 750D הם הניקון D5300 ו5500, שלדעתי טובות ממנה וזולות ממנה.

ואני הייתי בודק בתקציב הזה גם את הסוני A6000.

יום טוב

• הוסף לסימניות
אם אני קונה יד שניה, אילו דגמים אתם מציעים לי ביד שניה 3000 גג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2128578:
הניקון D7100 טובה יותר מהקנון 750D בכל פרמטר חוץ מבצילום וידאו. והיא עולה כ-400ש"ח יותר.

המקבילות לקנון 750D הם הניקון D5300 ו5500, שלדעתי טובות ממנה וזולות ממנה.

ואני הייתי בודק בתקציב הזה גם את הסוני A6000.

יום טוב

לדעתי ניקון/קנון ענין של טעם [צבעים-נוחות] והרגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויתוש;2129113:
אם אני קונה יד שניה, אילו דגמים אתם מציעים לי ביד שניה 3000 גג?

70D+85 1.8 קנון.
או 50 1.8 קנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה