מצלמות עדשות וציוד טכני מצלמות באילת

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אשמח למידע-איזו חנות היא הזולה/הטובה ביותר באילת לרכישת מצלמה/עדשה?
תודה,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אשמח למידע-איזו חנות היא הזולה/הטובה ביותר באילת לרכישת מצלמה/עדשה?
תודה,
יש את קאמרה ויש את KSP, תלוי איזה מצלמה את צריכה....אבל בקאמרה יש להם את כל המצלמות ומחירים זולים, אני קניתי מהם מאילת

• הוסף לסימניות
יתכן והם זולים,אבל מנסיון שלי-ולא שנה ראשונה שם-הם מאד מאד לא נעימים/נחמדים/אדיבים....
וחבל.

• הוסף לסימניות
הייתי ב. Ksp ואין להם מצלמות.
יש להם אבל תלוי איזה, הייתי שם בחנוכה האחרון, אבל לא קניתי מהם מצלמה אף פעם, קניתי מקאמרה והשירות שלהם ממש טוב! והם גם זולים! קניתי מהם כמה פעמים מצלמות מקצועיות וגם ציוד למצלמה, והדברים איכותיים, אני אישית נהנתי

• הוסף לסימניות
יש להם אבל תלוי איזה, הייתי שם בחנוכה האחרון, אבל לא קניתי מהם מצלמה אף פעם, קניתי מקאמרה והשירות שלהם ממש טוב! והם גם זולים! קניתי מהם כמה פעמים מצלמות מקצועיות וגם ציוד למצלמה, והדברים איכותיים, אני אישית נהנתי
היה להם רק מצלמות רכב וכו'

• הוסף לסימניות
האם יש אמת בדבר שהצבעים של ההיקון טובים יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מצלמות עדשות וציוד טכני SX70 או D2000? ודווקא לשימוש ביתי...
  • תודה
Reactions: מ. ברא"י1 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה