אפשר טלפון בבקשה?קנון sx60
דמויית dslr
זום מטורף כפול 65
מסך מפרקי
www.facebook.com
צפה בקובץ המצורף 1837341צפה בקובץ המצורף 1837343
מחפשת מצלמה sony a6500/a6400/a7 m3 אם משהו מוכן לחפש מוכר יד 2 אשמח מאוד
תודה ממש
מצלמה מירורלס 6000 של סוני
פלוס עדשה ותיק
1700 שח
צפה בקובץ המצורף 1838056צפה בקובץ המצורף 1838059צפה בקובץ המצורף 1838062
אפשר טלפוןקנון sx60
זום מטורף כפול 65
מסך מסתובב מפרקי
תודה ממש
תודה ממש
אשמח גם לטלפון
ראיתי שהTamaron יחסית זולה
והvilTrox נמכרת בהרבה יותר יקר יודע להסביר לי מה ההבדל בינהם?
ואולי יש לך עדשה כזאת של סוני?
שוב תודה רבה רבה
תודה ממש
אשמח גם לטלפון
שוב תודה רבה רבה
תודה ממש
אשמח גם לטלפון
שוב תודה רבה רבה
אני מחפשת ממש מצלמה עם סלפי לא משנה לי כל כך הדגם (עדיף משהו יותר מתקדם...)
אני רוצה יד שניה במצב טוב
יש למישהו איך לעזור לי?
אופסיי
אני רוצה את המצלמה הפשוטה שעולה בעיקרון 2000 2500
אז נגיד על יד שניה אני שמה 1000 גג
יש לך משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים