דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
@moti!a
יש לי מצלמת קנון SX740 וההסרטות שלה תופסות מלא זיכרון,
יש איך להתמודד מול זה או שזה באג של המצלמה שאין איך לפתור?

זה המקום לתודה על הסבלנות וההתמדה בחיפוש מצלמות יד 2 משתלמות,
יישר כח!

צילום וידאו מטבע הדברים תופס מקום לא קטן
אני מניח שאפשר להגדיר במצלמה שהוידאו לא יהיה באיכות הטובה ביותר ואז הוא יתפוס פחות מקום
אני פשוט לא מצלם וידאו אז לא יודע כמה
מקום תופס וידאו באיכות הכי טובה לעומת הפחות טובה

נסו בהגדרות להוריד את האיכות
צלמו באיכויות שונות ותראו מה הכי מתאים לכם

או קנו כרטיס זכרון נוסף שיהיה רק לוידאו
והשני רק לתמונות

@moti!a
יש לי מצלמת קנון SX740 וההסרטות שלה תופסות מלא זיכרון,
יש איך להתמודד מול זה או שזה באג של המצלמה שאין איך לפתור?

זה המקום לתודה על הסבלנות וההתמדה בחיפוש מצלמות יד 2 משתלמות,
יישר כח!
תלוי באיזה מצב זה מצולם.
בד''כ כשמעבירים למצב וידאו אפשר לשנות רזולוציה ואז יורדת האיכות ויורד כמות הזיכרון שנתפס.

קנון sx260
820 שח (נסו להוריד ל 700-750)

זום כפול 20

Screenshot_20250113_200452_Facebook.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250113_200556_Facebook.jpg
    Screenshot_20250113_200556_Facebook.jpg
    KB 281.2 · צפיות: 7
מישהו מצא סרטוני סקירה שפתוחים בנטפרי על המצלמה הזו?
(שאגב המחיר שלה נראה מאד אטרקטיבי ביחס לתמורה...)

רוב החברות הפסיקו לייצר מצלמות ביתיות
פנסוניק יצאה עכשיו עם הדגם הזה
פנסוניק חברה טובה מהמובילות בתחום הצילום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה