- הוסף לסימניות
קנון sx620
650 שח
לדעתי שווה בסביבות ה 500 שח
www.facebook.com
צפה בקובץ המצורף 1460983צפה בקובץ המצורף 1460984
הנה הנייד של המוכר :
0508864347
קנון sx620
650 שח
לדעתי שווה בסביבות ה 500 שח
www.facebook.com
צפה בקובץ המצורף 1460983צפה בקובץ המצורף 1460984
איך אני יודעת (גם באופן כללי) שהוא לא עובד עלי, שהמצלמה תגיע שלמה ולא גמרו אותה לגמרי?הנה הנייד של המוכר :
0508864347
איך אני יודעת (גם באופן כללי) שהוא לא עובד עלי, שהמצלמה תגיע שלמה ולא גמרו אותה לגמרי?
סתם לידיעהאני עכשיו עושה מ B&H ארה"ב משלוח לארץ אם מישהיא מעונינת במצלמה אני עושה משלוח בתוך ארה"ב ואז מביאה לארץ
לתשומת לב לא יוצא כל כך זול כמו פעם כי הדולר עלה מאד
בכל אופן אני לקוחת עמלה של 130$ ( יש סיכונים של מכס וכו
ועדיין יוצא ממש נמוך
לדוגמא אחרי העמלה יוצא מצלמה 740 2200 שח
G7 מארק 2 יוצא בערך 2880
מארק 3
אם מעניין אותך בדגם מסוים אתם יכולים לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ורק אם זה ממש
סתם לידיעה
המצלמות הנ"ל G7 נרכשות ממני על ידי חנות בבני ברק בסך של 3 אל"ש שהיא הולכות למכור אותה לא פחות מ3 וחצי אלף אני מביאה את המצלמה עם אחריות של 3 שנים
האחריות היא על ידי חברה בינלאומית לאחריות שיש לה מוקד שירות בנתניה CPS
( העלות של המצלמה היא כוללת עליה בערך הדולר , קנית אחריות חיצונית , מכס פנימי של ניו יורק )
מי שמעוניין לקנות ממני במחיר של 3100-3200 יכול ליצור איתי קשר בטלפון 0527675930
אני רוצהלמכירה
SX730
כחדשה!
שמורה מאוד!
900 ש"ח
?אני רוצה
רלוונטי?
איך ניתן ליצור איתך קשר?
איזה מצלמה יותר טובה?
sx210 או - IXUS 185
sx210 בפיקסלים פחות טובה כמדומני 14 לעומת 20 האקסיוס אבל בזום יותר טוב 14 לעומת 8 באקסיוס....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //